Alex_Ki parašė:
Aš nzn ar čia dėl darbo ar dėl to kad Plantagliucidą geriu, man kolkas norma - laikausi dietos, prisižiūriu maistą, lyg neblogėja
Nu visai neblogai. Aš vakare svėriau 51 kg. O taip noris priaugti.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAlex_Ki parašė:
Aš nzn ar čia dėl darbo ar dėl to kad Plantagliucidą geriu, man kolkas norma - laikausi dietos, prisižiūriu maistą, lyg neblogėja
Aurellijja parašė:
Ir iškart minus 1 kg🤭
O dar po tos žarnos rijimo pora val.valgyt nesinori🙈🙈 tai dar minus 1kg😁
Alex_Ki parašė:
Sakė, tirs kraują, hormonus, fermentus
Tada apžiūra viso kūno
Oooo geras!Įdomu!Idomu ka pasakys!Bet turbūt bus žiauriai brangu?
karapuznike parašė:
As dabar kai variau pas seimos daktare ir nevalgiau iki 13val 😁😁 bet va galva isiskaudejo labai.
Jo man irgi ir mano vyrui jeigu nepavalgom laiku pradeda skuadeti galvą.
Alex_Ki parašė:
Daug kam ženšenis padeda - ne veltui aukso šaknim vadinamas
Aš tai jo negaliu nei gramo - pykina mane iškart
Aš dar nebandžiau to ženšenio😅...reik kažkaip išsivirt...tarp kitko...vienur skaitau kad ji reik pavirt,kitur kad užpilt 80laipsniu ir palaikyti 10min.Jūs gal žinot kaip teisingai darosi?
Aurellijja parašė:
Ir iškart minus 1 kg🤭
Koks siaubas🤦🏻♀️ir man taip priaugti sunku...o nusimeta atrodo valandom o ne dienom
Queen11 parašė:
Jo man irgi ir mano vyrui jeigu nepavalgom laiku pradeda skuadeti galvą.
As tai pusryciu nevalgau.bet geriu arbata ar kava silpna.
Aurellijja parašė:
Čia su rūbais tiek sveriu. Jei be rūbų, manau irgi 51 tik bus ☺️
karapuznike parašė:
As tai pusryciu nevalgau.bet geriu arbata ar kava silpna.
Aš valgau. Ir kievieną dieną dabar po tris kartus normaliai valgau. Vištiena, kalakutiena beveik kasdien. Pusryčiams košės: grikių, ryžių, bolivinės balandos, juodųjų ryžių. Vakarienei daržovių troškiniai su lęšiais, baklažanai, pupelių salotos, putpelių kiaušiniai virti, omletas. Po Naujųjų tikiuosi jau galėsiu kažkada Queen užrodytą proteinų kokteilį bandyti, tik be riešutų sviesto pradžioje 😁
Ir tas vaistinėje parduodamas turėtų būti geras. Bandysiu, jei nepavyks svorio per mėnesį ataugint bent poros kg 👌👌👌
Queen, dėl ko su vyru pykstatės?
Queen11 parašė:
Koks siaubas🤦🏻♀️ir man taip priaugti sunku...o nusimeta atrodo valandom o ne dienom
Aha. Jaučiu ir man tas pats. Nesuprantu, koks organizmo režimas įjungtas, kad valgyk nevalgęs svoris vietoje stovi, o tik kartelį nepavalgai, jau minus kg
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai