karapuznike parašė:
Kada atsakymai bus?
Man 24d bus kraujo atsakymai.
Vakar dariausi kvėpavimo testą, tai bakterijai pažiūrėti. Žadėjo kaip ir vakar arba šiandien, bet dar negaunu žinių
karapuznike parašė:
Kada atsakymai bus?
Man 24d bus kraujo atsakymai.
Vakar dariausi kvėpavimo testą, tai bakterijai pažiūrėti. Žadėjo kaip ir vakar arba šiandien, bet dar negaunu žinių
Aurellijja parašė:
Sveikute. Ar daug rado bakterijos? Ar darė skrandžio endoskopiją?
Ne, man tik liepė išmatų tyrimą pasidaryt ir ten rado
kibiriukas parašė:
Ne, man tik liepė išmatų tyrimą pasidaryt ir ten rado![]()
Is išmatu sako tiksliausia buna.
karapuznike parašė:
Kaip jaučiates merginos?
Aš visai neblogai,tik atsirado gumulas gerkleje...kartais krutinėje kažka jaučiu kai užgulima kažkoki....rėmens nejaučiu keletas dienu...apetitas biški geresnis...Nu bet tas gumulas varo iš proto....
I diena po 2tabl gerdoff išgeriu ..kad rūgštys nekiltu ...tai nežinau kaip be jų būtų🤷♀️O kaip jūs geriau jums?
Man 24pas gastroenterologę...
Queen11 parašė:
Aš visai neblogai,tik atsirado gumulas gerkleje...kartais krutinėje kažka jaučiu kai užgulima kažkoki....rėmens nejaučiu keletas dienu...apetitas biški geresnis...N…
As vakar kaip tik buvau pas kineziterapeutę, dėl panašių simptomų, man toks kaip tempimas krūtines viršuje, lyg spaudžia ir kartais ta duobute kakle skauda...tai sake laaabai itempti kaklo raumenys ir raiščiai krūtinės priekyje kaip patempti, išmasažavo, davė pratimų...
Aurellijja parašė:
Sveika. Man po antibiotikų praėjo jau 2 mėn., o būna visokių dar pamaudimų ir pan. Vakar dariau kvėpavimo testą, tai laukiu rezultatų ar pavyko išnaikinti tą bakter…
O po kiek laiko galima kvepavimo tyrima darytis? Privačiai jis daromas?
Aurellijja parašė:
Na va, merginos, mano tyrimo atsakymas dėl bakterijos neigiamas. 🤗
Šaunu girdet👌
kibiriukas parašė:
O ar kam nors buvo pasireiškęs galvos svaigimas ar nuovargis, kai turėjot aktyvią šią bakteriją?
Man buvo bet nežinau kiek susije su ta bakterija.Padarius kraujo tyrimus jie geri.Tik vitamino D trukumas.Vitamino d dabar pagerus nuovargio nebesijaučia .atrodo ir galva mažiau svaigsta....na ir aišku dėl mano nekokios mitybos man ta galva ir galėjo svaigti...nes kg krito...pvz plaukų tai aš beveik nebeturiu ant galvos....🤦🏻♀️