Queen11 parašė:
Eina sau!Man tai iki pat galo skrandis irgi nesusitvarkė...nors jau virš metų praejo.Jaučiu gerklės skausma kiekviena diena.Ir kažka ne taip suvalgius irgi jaučiu d…
Ojetus.nesusitvarkys tas skrandis man atrodo jau niekad🙄
Queen11 parašė:
Eina sau!Man tai iki pat galo skrandis irgi nesusitvarkė...nors jau virš metų praejo.Jaučiu gerklės skausma kiekviena diena.Ir kažka ne taip suvalgius irgi jaučiu d…
Ojetus.nesusitvarkys tas skrandis man atrodo jau niekad🙄
Queen11 parašė:
Ir Jums skauda gerkle??? As galvojau cia nesusije dalykai... nes man rasta bakterija, ir ta gerkle taip skauda... jau vien juodos mintys lenda i galva :/
AgneKaro parašė:
Sveikos, noriu paklausti, kai baigėt gerti antibiotiku kursa, nuo h pylor bakterijos, po kiek laiko dingo simtomai? Nes man jau praejo 3 savaites o dar kartais uže…
Sveiki,ar jums pasitaisė skrandis?
aaausrele83 parašė:
Sveikos,sugeriau kursa antibiotiku nuo bakterijos,lygtai buvo pagerėjimas,ir vėl pradėjo pykinti,kaip greičiau pavyti,gal kas turėjo panašia situacija
Laba diena.
Aš sugėriau prieš mėnesį buvo lyg pagerėję ir vėl prasidėjo gerklės graužimas...
Sveiki. Šiandien darė skrandžio tyrimą tai dėl bakterijos netyrė. Gydytoja sakė kad pasitikrinti ar gydymas buvo veiksmingas:
iš skrandžio - ne mažiau kaip po pusmečio
iš išmatų - ne mažiau kaip po pusmečio
Iš kraujo - ne mažiau kaip po pusantrų metų (kraujas vistiek gali rodyti mažą kiekį antikūnų bet bakterijos gali ir nebūti)
Kvėpavimo testas - po 3 mėnesių (pats tikslingiausia), bet sakė kad jį daro tik Kaune. Klaipėdoje nedaro, nes labai brangi įranga 🙄
Brilliantica parašė:
Sveiki. Šiandien darė skrandžio tyrimą tai dėl bakterijos netyrė. Gydytoja sakė kad pasitikrinti ar gydymas buvo veiksmingas:
Kokį maistą valgote po antibiotikų kurso
Sveiki, rado ir man šį "gėrį". Tyrimą dariau iš kraujo. Norma iki 1.1, mano - 8.. Visko neskaičiau, tačiau daugumoje atvejų matau, jog buvo kankinantys skausmai, nuolatinis rūgšties kilimo jausmas ir pan. Mano atveju, nebuvo nieko. Tik paskutinės 3 dienos pradėjo pykinti, vėmiau, dingo apetitas, pakilo temperatūra, lydi nuolatinis galvos skausmas (turiu ir kitą "gėrį" migreną, tai įtariu bus sąsajų ir su ja.). Bet rodiklis išgąsdino klaikiai. Prie visos puokštės ir kepenų Alat ir asat rodikliai stipriai viršija normas. Rytoj einu vėl pas gyd. Jau geriu antibiotikus antra diena nuo šių simptomų, tačiau dar tyrimas atliktas nebuvo. Tačiau crb rodė 120.ar buvo kam grėsė ir stacionarinis gydymas esant tokiems rodikliams?
Amriano parašė:
Sveiki, rado ir man šį "gėrį". Tyrimą dariau iš kraujo. Norma iki 1.1, mano - 8.. Visko neskaičiau, tačiau daugumoje atvejų matau, jog buvo kankinantys skausmai, nu…
Sveiki,
Mano Pylori tyrimaa irgi 8. Tyrimas atliktas pries metus. Antibiotiku negeriau.