gaudvile parašė:
O kaip jums vardas Gaudvile?
Man asmeniskai nelabai, bet skonio reikalas, as megstu saldesnius vardus, sis kiek valdingiau skamba
gaudvile parašė:
Man asmeniskai nelabai, bet skonio reikalas, as megstu saldesnius vardus, sis kiek valdingiau skamba
gaudvile parašė:
As ne taip seniai ji isgirdau, jau suaugusios moters/merginos. Man gražiai skamba, retas, lietuviškas, stiprus👍
gaudvile parašė:
Nieko toks ,bet va Gedvilė man gražus.
gaudvile parašė:
😊
Nieko visai
IevaMėta parašė:
O kaip jums vardas Elėja ? Man labai gražus 😊
♥️
Sveikos. Laukiuosi dukrytės, ir pas mus tradicija vadinti vaikučius vardukais iš V raidės.. Bet kadangi vyras Vygantas, tai visi sūnūs jau vardais iš V raidės.. O aš Livija ir turėsiu dukryte tai norėtųsi kokio nors varduko iš L raides. Gal turite ką pasiūlyti? Ką nors retesnio!
Livija parašė:
Sveikos. Laukiuosi dukrytės, ir pas mus tradicija vadinti vaikučius vardukais iš V raidės.. Bet kadangi vyras Vygantas, tai visi sūnūs jau vardais iš V raidės.. O a…
Lavija
Livija parašė:
Sveikos. Laukiuosi dukrytės, ir pas mus tradicija vadinti vaikučius vardukais iš V raidės.. Bet kadangi vyras Vygantas, tai visi sūnūs jau vardais iš V raidės.. O a…
Luana, Lineta, Luna,Lili🙂
Siaip is V daug graziu moterisku yra,kad ir Viktorija,turbut db nera lb popuriarus vardas. Arba Vanesa.