crispycookie parašė:
Man labai gražus Noelė![]()
Kalėda 😄 prancūziškai Kalėdos yra Noël
crispycookie parašė:
Man labai gražus Noelė![]()
Quaesitoria parašė:
Ir kas blogai su reikšme? prasta asociacija? dauguma vardų turi reikšmes iš kitų kalbų.
Pvz Klaudija reiškia "šluba", va čia tai nieko gero
Arba pagal jūsų logiką, juokingas ir koks nors vardas kaip Liepa , nes yra medis. Labai juokinga. Vardas -medis
crispycookie parašė:
Ir kas blogai su reikšme?prasta asociacija? dauguma vardų turi reikšmes iš kitų kalbų.
O kur parašyta, kad blogai? Nebent nepatinka Kalėdos. ☺️
Prie tų pačių vardų su liūdnos reikšmėm, dar yra Doloresa (skausmas, kančia), Cecilija (akla).
Nežinau, ar rečiausias ir gražiaisias, bet vakar poliklinikoj isgirdau - Lilija. Tokia graži mergaitė buvo, kad tas vardas irgi taip gražiai suskambo. Vardas lyg ir nėra retas, tai nustebau, kad nuo 2020 m..nei viena mergaitė tokiu vardu nepavadinta 🤷🏼♀️ Tai vadinas šiais laikais net ln retas 🤷🏼♀️
Higuaina parašė:
Nežinau, ar rečiausias ir gražiaisias, bet vakar poliklinikoj isgirdau - Lilija. Tokia graži mergaitė buvo, kad tas vardas irgi taip gražiai suskambo. Vardas lyg ir…
Gražus šiaip vardas
Shinee parašė:
Gražus šiaip vardas![]()
Na man irgi patiko, toks švelnus mergaitiškas vardas 💯
Higuaina parašė:
Nežinau, ar rečiausias ir gražiaisias, bet vakar poliklinikoj isgirdau - Lilija. Tokia graži mergaitė buvo, kad tas vardas irgi taip gražiai suskambo. Vardas lyg ir…
As pazistu Leliją. Lietuves ir dano dukra, gyvena Danijoje.
Higuaina parašė:
Nuo 2020 metų ,jei vardas suteikiamas rečiau nei 5 kartus, į populiarumo statistiką neįtraukiamas. Todėl ir rašo 0 , nors realiai pvz. gal 4 mergaitės pavadintos. Mano dukra 3 metų tokiu vardu
Higuaina parašė:
Gražus, buvo mano sąraše, bet vyras vetavo
Man visada buvo gražūs mergaičių vardai, su priesaga -ilė. Taip gimė mūsų pirmagimė Aprilė vardas retas. Patinka vardo reikšmė - žiedų žydėjimo pradžia, pavasaris. O kita mergaitė - Vasarė. Vardas irgi gana retas, bet bendravardžių kartais sutinkame. Kiek erzina, nes būna sumaišo su Vakare, kuris dažnas vardas. Abu mergaičių vardai mums ypatingi ir tikrai džiaugiamės