Mūza 28 parašė:
Visdėlto turiu polipą 😪
O jo nebuvo galima šalinti iškart? Nes, bent kaip supratau iš daktarės, kad jei atėjus 11cd pamatys polipą, sakė, kad iškart jį šalins.
Mūza 28 parašė:
Visdėlto turiu polipą 😪
O jo nebuvo galima šalinti iškart? Nes, bent kaip supratau iš daktarės, kad jei atėjus 11cd pamatys polipą, sakė, kad iškart jį šalins.
Mūza 28 parašė:
Tai taip. DbrKantrybės ir ramybės jums, viskas bus gerai 😉
Man atrodo mes šiandien prasilenkėm laukiamajam 🙂
Edel parašė:
Tai šitas dalykas skaitosi planinė operacija, vadinasi jeigu užregistruoja tik kitam mėn, tai šį kaip ir nėra vietos. Nes reikės į ginekologinį skyriu gultis dienai arba dviem.
Antalija parašė:
Man šiandien mm prasidėjo
Kaip jus? Kada vizitas? As jau antra pakuote estrofem sndn pradedu..
Popytė parašė:
Man kėlė praeitą trečiadienį. Nuo pirmadienio skauda pilvo apačią panašiai kaip per mmbet man nuo leidžiamo progesterono jau šiaip skauda visą pilvą, vien mėlyn…
Parašykite kaip seksis 🙏
Klau parašė:
Kaip jus? Kada vizitas? As jau antra pakuote estrofem sndn pradedu..
Aš irgi jau antrą pakuotę pradėjau estrofem. Rytoj pas gydytoją einu, tikiuosi jau bus aišku kada kėlimas bus 🙂
Antalija parašė:
Aš irgi jau antrą pakuotę pradėjau estrofem. Rytoj pas gydytoją einu, tikiuosi jau bus aišku kada kėlimas bus 🙂
Ar neatsirado isskyru daugiau?
rutuska parašė:
Sekmes merginos, kas snd einat, lauksim geru ziniu, nors as manau, jei viskas ok, tai kita penktad jau bus jums ikelimas, na bet vistiek pasidalinkite naujienomis :…
Ačiū! Viskas gerai.. Kelia penktadieni 🥰🥳