ewellinutte parašė:
Sekmes! Man Roberta dare ikelima per antra FET, turim maza lelyte dabar🥰🙂
Labai džiugina laimingos istorijos 🥰
Aukit dideli ir sveiki ❤️🌹
ewellinutte parašė:
Sekmes! Man Roberta dare ikelima per antra FET, turim maza lelyte dabar🥰🙂
Labai džiugina laimingos istorijos 🥰
Aukit dideli ir sveiki ❤️🌹
_Boružėlė_ parašė:
Sveikos, ar yra čia moterų, kurios dalyvauja RMC beREADY tyrime? Gal jau kažkuri praėjote ir galite pasidalinti patirtimi? Kitą savaitę laukia 2 biopsijos, labai bi…
O galbūt galite pasidalint koks pasiruošimas šiai procedūrai? Stimuliacijos būna? Man siūlo dalyvauti, bet galvoju koks pasiruošimas ir kiek užtrunka.
maze86 parašė:
Labas. Ir man siulo dalyvauti jei nepavyks antras FET. Sake taip pat estrofem gerti,paskui leidziami ir viska kompensuoja.
Labai linkiu, kad neprireiktų 😊 kada jums FET? Nes projektas tik šiemet.
SvKr parašė:
O galbūt galite pasidalint koks pasiruošimas šiai procedūrai? Stimuliacijos būna? Man siūlo dalyvauti, bet galvoju koks pasiruošimas ir kiek užtrunka.
Pasiruošimas panašiai kaip prieš FET. Nuo 3CD Estrofem ir vėliau leidžiamas progesteronas 2k dienoje. Ovulių neskiria, kad būtų galima "švariau" paimti mėginius tyrimui. Viskas trunka realiai 1 ciklą.
maze86 parašė:
Labas. Ir man siulo dalyvauti jei nepavyks antras FET. Sake taip pat estrofem gerti,paskui leidziami ir viska kompensuoja.
Man pasiūlė dalyvauti jau po pirmo nesėkmingo FET. Sutikau su viltimi, kad galbūt šitas tyrimas kažką parodys, bent jau tikslų įkėlimo laiką. Dar gydytoja aiškino, kad pati biopsijos procedūra gausis tarsi pabraižymas, kuris kartais irgi padeda.
SvKr parašė:
Labai linkiu, kad neprireiktų 😊 kada jums FET? Nes projektas tik šiemet.
FET laukia treciadieni,jau ruošiuos. Kažkaip galvoju kitaip nei pries pirma. Tikejausi,jog is karto pavyks. Dabar nesitikiu nieko. Tiesiog bandom ☺️
_Boružėlė_ parašė:
Man pasiūlė dalyvauti jau po pirmo nesėkmingo FET. Sutikau su viltimi, kad galbūt šitas tyrimas kažką parodys, bent jau tikslų įkėlimo laiką. Dar gydytoja aiškino, …
Jo,man pries pirma FET papasakojo apie si tyrimą. Tiesa pasakius nelabai gilinausi,nes galvojau,kad pavyks is pirmo karto. Deja....
Kadangi dabar pas kita gyd ir kai ji pasiule jau idemiai isklausiau