2024.12.01 20:29 (prieš 1 mėn.)
Dreamland parašė:
Keiskit seimos gyd tada 🤣
Poliklinika neturi nieko bendro su vaisingumu, nesuprantu kaip jus taip galvojat k…
Aš viską suprantu kur reikia kreiptis del vaisingumo, bet tam kad gautum siuntimą turi eiti pas gydytoją, bet kokiu atveju viskas prasideda nuo polkes, ir nėra 1-2-3 lygių, nera visi galvoja kad yra bet kai kurios polkes turi tuos pačius įrenginius, tie patys Kauno klinikų darbuotojai dirba polkese, tad as nieko neprarandu, nes vistiek mane apžiūrės ir gausiu tikslia rekomendacija kur toliau keliauti, kai man buvo rastas vėžys gimdos kaklelio viską derinau su polkes onkologu, kol galiausiai jis pats pasiskyre op klinikose, tad tai tik įrodo kad galima viską pasidaryt ir polkese, plius klinikose eilės
Tad as i šią grupę atėjau su kitu tikslu, gal kažkas turėsi privačiose ar pradėjo nuo savo ginekologes, nes būna jos siuntimus parašo, būna liepė dar laukt.. Pačios padaro tyrimus, buna siunčia tolimesniam istirimui, kraujo tyrimus padaro o kartais užtenka vyrui ir moteriai pagert vitaminų, tad as neskubu, nes tir patys gydytojai dirba privačiose tiek klinikose ir pns ir viską jie gali