Dreamland parašė:
Nevaibinu 🤣 nezinau, viena karta atrodo visai nieko, kita karta nepatinka... galvoju gal kita isbandyt, as cia apie iui galvoju, ne ivf.
Gal pas Norkutę tada bandykit, švelni, maloni, užjaučianti 😀
Dreamland parašė:
Nevaibinu 🤣 nezinau, viena karta atrodo visai nieko, kita karta nepatinka... galvoju gal kita isbandyt, as cia apie iui galvoju, ne ivf.
Per visą nevaisingumo kelionę turėjau vizitus pas visas šio centro gydytojas. Mano asmeninis reitingas:
1. Roberta Norkutė - pati nuoširdžiausia gydytoja. Ji buvo mano pagrindinė gydytoja nuo pat pradžių. Pas ją nėra kvailų klausimų, galima drąsiai visko klausti, kantriai išklausys ir paaiškins. Džiaugsis ir liūdės kartu, bet ir nėra iš tų gydytojų, kur labai "seilėjasi" ir glosto petį. Kalba konkrečiai ir užtikrintai. Buvo situacijų kai kilo abejonių, tai čia ir dabar kvietėsi kolegas arba skambinosi pasitarti. Kai kas gal pasakys, kad jauna gydytoja, mažai patirties... bet aš kaip tik sakyčiau, kad tie jauni gydytojai yra dar "nesugadinti", nepasipūtę, jiems viskas yra įdomu, jie ištroškę patirties ir visai kitomis akimis žiūri į pacientą. Šiai dienai mano rezultatas pas gyd. Robertą - jau 18-ta savaitė kaip auginu princesę pilvelyje tikrai labai daug šios gydytojos pastangų ir rūpesčio įdėta.
2. Rūta Bartašienė - kiek žinau ji dabar pati vaikučio auginimo atostogose, tai laikinai nedirba. Pas ją turėjau kelis vizitus, bet kaip gydytoja taip pat patiko savo paprastumu ir komunikabilumu. Atsakė į visus klausimus, pasidalino praktine patirtimi (nuasmenintomis istorijomis), kas buvo ir įdomu, ir naudinga.
3. Laima Maleckienė - 3 vieta tik dėl to, kad pas ją turėjau tik vieną vizitą, darė IUI. Deja nepavyko, bet gydytojai priekaištų neturiu. Atsakė į visus klausimus. Gal daugiau pažinus gydytoją reitingas būtų aukštesnis.
4. Eglė Drejerienė - paskutinė vieta dėl to, kad pas ją turėjau tik vieną vizitą, kuris buvo pats nemaloniausias. Nepamenu ar esu gyvenime turėjusi tokią skaudžią UG apžiūrą. Malė su davikliu taip, kad kelis kartus net aiktelėjau, nors esu pakanti skausmui, o ir šiaip vaginalinė apžiūra niekada nebūna skausminga... Viso vizito metu buvo labai tyli, nieko nekomentavo, pati traukiau kiekvieną žodį... ir tie atsakymai tokie buvo po 3 žodžius, iš reikalo.
_Boružėlė_ parašė:
Per visą nevaisingumo kelionę turėjau vizitus pas visas šio centro gydytojas. Mano asmeninis reitingas:
Aciu! Jetau kokia gera apzvalga! Pavyko man pas Norkute uzsiregistruoti 👌 tai jau laukiu, bus manau gerai 😇
Dreamland parašė:
Aciu! Jetau kokia gera apzvalga! Pavyko man pas Norkute uzsiregistruoti 👌 tai jau laukiu, bus manau gerai 😇
Pamatysite, viskas bus gerai. Kantrybės ir sėkmės!
_Boružėlė_ parašė:
Pamatysite, viskas bus gerai. Kantrybės ir sėkmės!![]()
Aciu jums ❤️
Popsas parašė:
Man Norkutė buvo nuostabi, visokių etapų buvo viskas truko ilgai bet pavyko iš pirmo karto fet
maze86 parašė:
Labas. Kiek mokėjot už FET iki naujų metu? Kiek supratau,tai pabrango
Be kelių € 500 iki naujų buvo, kiek šiemet?
Prisidedu prie teigiamų Norkutei atsiliepimų
Nukreipė mane į Reprodukcinį gydytojas akušeris ginekologas iš Kauno klinikų.
Pataikiau pas Norkutę. Pas mane vis nesivystantys. Jau net pagalvoti turiu kiek jų buvo.. 7. Pareina aštuntas. Gydytoja nesuprato, kodėl pas ją atsiuntė, nes pastojimai buvo. Bet ji apsiėmė! Stengėsi padėti kas jos valioje. Nukreipė pas pora gydytojų tikslesniam ištyrimui ir liepė pareiti po visko išvadoms
Eisim pas ją ir pagalbiniam.. visgi jau 36 ant nosies
ruta.ruta parašė:
Be kelių € 500 iki naujų buvo, kiek šiemet?![]()
Ai tai tuomet nedaug pabrango 504 arba 506 kažkas tokio. Pernai isnaudojom kompensuojama, galvojau kad apie 400 buvo.
Apsilankiau apžiurai pas L.M. pirma karta susimatem. Visai tokia nieko gyd.,bet ikelima ko gero atliks Roberta. Bent jau i savo knyga ja pažymejo