[email protected] parašė:
Tikrai tinka seimos gydytojos, as jau antra karta RMC lankausi ov stimuliacijoms su seimos gydytojo siuntimu
Ačiū!
[email protected] parašė:
Tikrai tinka seimos gydytojos, as jau antra karta RMC lankausi ov stimuliacijoms su seimos gydytojo siuntimu
Ačiū!
Edga parašė:
Laba.
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas![]()
Tai jum dar stimuliacija nepradeta?
Netronetro parašė:
Tai jum dar stimuliacija nepradeta?
Ne nesuprantu,kodėl mum čia taip ilgai...
Lankėmės pas D,dabar užrasš pas M dėl ilgų eilių,tikiuos pajudės jau kas nors
Sveikos:)jungiuos ir aš į jūsų gretas;)pirmas vizitas tik sausio 9d.Turiu sūnų,kurio ganėtinai sekėsi susilaukti(apie 3-4metai),buvau pastojus,bet nesėkmingai ir dabar jau 2metai kaip visiškai be jokių rezultatų.Labai tikiuosi,kad bent ši klinika mums padės susilaukti dar vieno vaikelio
twirl parašė:
Sveikos:)jungiuos ir aš į jūsų gretas;)pirmas vizitas tik sausio 9d.Turiu sūnų,kurio ganėtinai sekėsi susilaukti(apie 3-4metai),buvau pastojus,bet nesėkmingai ir da…
Aš irgi turiu berniuką,o va antro 6m. niekaip nesulaukiam.
Pas kokia gyd.vyksite?
Edga parašė:
Aš irgi turiu berniuką,o va antro 6m. niekaip nesulaukiam.
Pas kokia gyd.vyksite?
Užrašė pas Maleckienę.Tikiuosi jos gydymo metodai padės natūraliai sulaukti antro vaikelio;)
O jus pas kokią?ar jau prasidėjas koks nors gydymas?
twirl parašė:
Užrašė pas Maleckienę.Tikiuosi jos gydymo metodai padės natūraliai sulaukti antro vaikelio;)
Lankiausi pas Drėjerienę,bet dėl ilgos eilės pas ja,šikart užrašė pas Maleckienę.
Mums tyrimai jau visi atlikti,laukiam kada pajudės ledai ir pradės stimiliaciją.
Vyksiu ketvirtadienį,tikiuos paaiškės kas nors
Edga parašė:
Lankiausi pas Drėjerienę,bet dėl ilgos eilės pas ja,šikart užrašė pas Maleckienę.
Didžiausios sėkmės
Metafora parašė:
Aha, pakartosiu rytoj tuo pačiu metu. Vis tiek identiškas skaičius nebus - pakryps į vieną ar kitą pusę. Ir bus jau aišku. Nes hcg mažėjimas reiškia tik vieną, argi…
Kokie rezultatai šiandien?