Sveikos merginos. Ar reprodukciniame centre dirbtinį apvaisinimą daro tik susituokusioms poroms?

Ra22sa parašė:
Sveikos merginos. Ar reprodukciniame centre dirbtinį apvaisinimą daro tik susituokusioms poroms?
Taip. Visur tik susituokusioms poroms, toks įstatymas.
AdelijaLm parašė:
Taip. Visur tik susituokusioms poroms, toks įstatymas.
Ačiū
Paciante parašė:
Eina sau kiek cia tu susirgimu kazi kaip bus su centrutaip jaudulys o db dvigubai prisideda
![]()
Manau svarbu, kad centre nesusirgtu kasnors, arba kokia paciente serganti neatkeliautu i vizita, nes tokiu atveju speju uzdarytu centra min 2 savaitems..
O as pasidziaugsiu, pavyko uzsiregistruot pirmam vizitui siaip ne taip ir ne taip toli, lapkricio 5 d pas Bartasiene. Pirmam vizitui sake reik tik man siuntimo, kuris butu skirtas gyd ginekologui, ir irasyta "tyrimams ir konsultacijoms del nevaisingumo". O uzsiregistruot pavyko ne skirtu registracijoms laiku (12-14 h darbo dienom), o kai vargais negalais prisiskambinau vakare 17.30 h ir pasiskundziau, kad neina prisiskambint, tai pasieme mano tel nr ir sekancia diena man atskambino ir uzregistravo
nes sekancia diena irgi nepavyko man prisiskambint niekaip registracijos laiku
Betelgeize parašė:
Manau svarbu, kad centre nesusirgtu kasnors, arba kokia paciente serganti neatkeliautu i vizita, nes tokiu atveju speju uzdarytu centra min 2 savaitems..
Aš šiandien 12.05 prisikambinau ;)
Betelgeize parašė:
Labai dziaugiuos kad pavyko prisiskambint aciu dievui jei registruoja reiskias neuzdare dar ✌️
Paciante parašė:
Labai dziaugiuos kad pavyko prisiskambint aciu dievui jei registruoja reiskias neuzdare dar ✌️
Manyciau, kad uzsidaryt jie negali be labai labai rimtos priezasties, nes gi vyksta kazkam ivf, naudoja moterys kruvas vaistu, ir sast uzsidarytu, taigi viskas gautusi suniui ant uodegos
sangreda parašė:
Kiek buvo sakę, kad jeigu ir užsidarytų, pabaigtų procedūrą, jeigu lauktų punkcija, ją atliktų. Bet mane nuramino, kad nežada užsidaryti, nebent papildomų griežtumų…
Man stimuliacijas dare, kovo 11 punkcija😁