TikėkŠirdim parašė:
Neaiškios kilmės nevaisingumas
Esam pas Drejeriene 🙂
Puiko gydytoja👌 pati pas ją lankausi .
TikėkŠirdim parašė:
Neaiškios kilmės nevaisingumas
Esam pas Drejeriene 🙂
AdelijaLm parašė:
Kokiame jūs dabar procese? Man lapkričio 19d. darė pratekamumo tyrimą. Paskui buvau pas endokrinologe tai autoimuninis tiroiditas 3.1mIU/ml, dabar gersiu tiroksina po puse tabletės, ir bandysiu gruodžio gale pasidaryti tyrimą, nes labai jau noriu kad sausi jau punkcija darytu.. o turiu susirgti sausio 8-9d.. kažkur, bijau, kad paskui nesakytu, kad nėra vietų ir kitam mėnesiui keltų 😀🙈🙈
TikėkŠirdim parašė:
Kokiame jūs dabar procese? Man lapkričio 19d. darė pratekamumo tyrimą. Paskui buvau pas endokrinologe tai autoimuninis tiroiditas 3.1mIU/ml, dabar gersiu tiroksina …
Čia sudarineja grupes ivf, jei dar vartojat vaistus, ir dar laukia kazkokie tyrimai tikrai sausi nesuspesit į grupę.. ar darėtės visus jau tyrimus reikalingus ivf?
As planuoju sausi fet jau daryti, kadangi turiu šaldytų.
Betelgeize parašė:
O gal zinot, kiek laiko galioja padaryti tyrimai, jei noretume veliau darytis ivf? Pvz spermograma, lpl, kiausintakiu pratekamumo tyrimas, ciklo pradzios tyrimai? N…
Dauguma tyrimų galioja 6mėn.
AdelijaLm parašė:
Čia sudarineja grupes ivf, jei dar vartojat vaistus, ir dar laukia kazkokie tyrimai tikrai sausi nesuspesit į grupę.. ar darėtės visus jau tyrimus reikalingus ivf?
…
Jau viską kaip ir atlikę, būtų darę jau gruodį,bet del skydliaukės ir dėl to kad šventės sakom su daktare gal į sausį tada keltume. 🙂
Betelgeize parašė:
O gal zinot, kiek laiko galioja padaryti tyrimai, jei noretume veliau darytis ivf? Pvz spermograma, lpl, kiausintakiu pratekamumo tyrimas, ciklo pradzios tyrimai? N…
O kur perkate šiuos papildus?
TikėkŠirdim parašė:
Jau viską kaip ir atlikę, būtų darę jau gruodį,bet del skydliaukės ir dėl to kad šventės sakom su daktare gal į sausį tada keltume. 🙂
Aj tada viskas gerai, turetų pavykti sausi😊
m.e.s parašė:
O kur perkate šiuos papildus?
As viska is iherb.com perku. Jei perkant subtotal suma susidaro iki 22 eur, tai jokiu papildomu mokesciu moket nereikia. Ir dar jei esat naujas pirkejas, irasius koda HELLO25 turetu pritaikyti 25 proc nuolaida visam krepseliui, tai nerealiai daug susitaupo. Beje fertilaid vitaminus vyrui, kur cia Lietuvoj buciau mokejusi 40 eur su pristatumu, per iherb su 25 proc nuolaida ir pristatymu nupirkau uz 21.80 eur. Nu tik reik apie 12 dienu palaukt, kol pristatys