adriuke parašė:
Aš jaučiuosi neblogai, geriu ambraxolis ir geležį, leidžia į pilva kažką nuo kresejimo. Personalas praktiškai visas pažįstamas nes guliu nuo balandžio 28. Pieno tur…
Kaip jūsų angelėlis?💓
adriuke parašė:
Aš jaučiuosi neblogai, geriu ambraxolis ir geležį, leidžia į pilva kažką nuo kresejimo. Personalas praktiškai visas pažįstamas nes guliu nuo balandžio 28. Pieno tur…
Kaip jūsų angelėlis?💓
Nenoriu apkrauti. Po paskutinio mano parašymo padidino pieną iki 3 ml, bet po to nutraukė maitinimą pienu, nes baisiai išpūtė pilva pati nekakojo net ir po klizmos.
Pasikrikštijom. Kraujo pasely ir trachėjoj užaugo e.coli
Tada išlindo sepsis.pakeite antibiotikus iš tazocino į meropenena. Jis labai plataus spektro stiprus. Nežinau kaip ji atlaiko.... Perpyle kraują. Tada trombocitus. Reikėjo padaryti stuburo punkcija bet buvo erozijų ant nugaros. Tada vėl nukrito trombocitai. Gavo antrą maišą. Neatsistate.tada trečią. Vakar vėl grąžino mano pieną į racioną 1 ml. SND gavo 4 maišą trombocitu ir pagaliau pavyko padaryti stuburo punkcija.dabar laukiu atsakymu. Pieną padidino iki 2 ml. Padarė klizmutė ir iškart pasitustino. Tikiuosi sustiprės kad galės pati. Yra žaizdų ant ciurnu ir kirkšnyse. Įtaria grybelį .paėmė pasėlius .pieno turiu užtektinai. Pripratau prie pientraukio.pritraukiu iki 70 ml per kartą. Mergytė valgo po 2 ml. Ryt padidins iki 3 ml. Ir duok dieve neispus pilvuko tai kasdien ir didins. Perteklių atiduodu į pieno banką. Nes tikrai tikrai gaila išmesti. Dar atrankos nepraejau. Reikia surinkti 3 litrus. Tada kiekviena maisiuką patikrins ar neauga kokia bakterija . Jei švariai surinkau leis donoriaut jei ne, turėsiu pasiimt namo tą surinkta pieneli. Neprapuls, sunaudosiu kosem..
adriuke parašė:
Nenoriu apkrauti. Po paskutinio mano parašymo padidino pieną iki 3 ml, bet po to nutraukė maitinimą pienu, nes baisiai išpūtė pilva pati nekakojo net ir po klizmos.…
Stiprybės jums abiems❤️
adriuke parašė:
Nenoriu apkrauti. Po paskutinio mano parašymo padidino pieną iki 3 ml, bet po to nutraukė maitinimą pienu, nes baisiai išpūtė pilva pati nekakojo net ir po klizmos.…
Neapkraunat tikrai. Bent jau as tai atvirksciai, specialiai isijungiu sita tema paskaityti kaip Jus. Laikykites abi💪🏼
Sveikos. Pirma karta isejau po ginekologes vizito ir apsiverkiau. Pastebejo, kad vaisiaus inkstu geldeles labai padidejusios. Po savaites vel turiu vizita, ziures ar kas pasikeite ir galimai sius i Kauna mane. Ziauriai pradejau bijoti. Gal kam teko susidurti su situo?
adriuke parašė:
Manau, kad daugelis iš mūsų čia dažnai pagalvojame apie jus 🤍 Sveikatėlės mažajai kovotojai, o jums stiprybės 💪
adriuke parašė:
Sveikatos Jums didžiausios ♥️ Ar komentavo gydytojai kas sukėlė vaisiaus vandenų sumažėjimą, rašėt, kad sirgot plaučių uždegimu, ar tai dėl to?
Skaitau ir negaliu patikėti kaip medicina padeda tokiai mažulytei kruopytei kabintis į gyvenimą, stiprybės jums ❤️ 🤍🤍
Taip, tikėtina kad vandens maišo plyšimas įvyko dėl plaučių uždegimo kuris irgi buvo diagnozuotas tik čia padarius rentgeno nuotrauką.
Gavau atsakymus. Meningitą atmetė. Dieve, taip apsiverkiau iš laimės . Paliks dabar antibiotikus nieko nekeis. Po biški į priekį.
Dėl palaikymo .... Personalo yra įvairaus. Kadangi man vandenys nubego 20 savaitę tai tik paguldytai į skyrių buvo pastoviai kartojama, kad vaisiaus išgyvenimo tikimybės per mažos.kad negalės kvėpuoti, kad bus galūnių deformacija. Kad vaikas kentės. Nepasidaviau ne per lašą nes vaiko širdelė plakė, aš nekraujavau ir sąrėmiu nebuvo.
Ir su vyru kalbėjo, paskui atsikabino kai pasirašiau kad sutinku su komplikacijomis esu informuota apie žalą ir kad pretenzijų neturesiu. Nieko nedariau tas dvi savaites.gulejau ant kairio sono ir siurbiau vandenį. Nušvitimas atėjo su nuostabia gydytoją Laima Bagušyte. Dieve kas per žmogus. Angelas tikrai. Nuoširdi, palaikanti, toooookia teigiama teigiama. Ji vienintelė mane tvirtai palaikė, atsizvelgė į kiekvieną smulkmeną, ir tikrai morališkai padėjo. Turėjau garbės būti jos slaugoma visą savaitę. Po to pamačiau ją jau po gimdymo antrą parą, pries tris nesiau pienelį į gimdyklą, nusileidus liftu į gimdyklą, ji buvo prie seselių posto. Atsakau pamačius ją ir miegai islakste ir taip apsidžiaugiau, jai pirmai parodžiau savo kruopytes nuotrauką. Ir mačiau kad ji tikrai nuoširdžiai džiaugiasi su manim. Pasakiau jai. Sutikti jus yra labai geras ženklas. Ir tikrai . Juk kapstomės. Kiekviena diena didina išgyvenimo procentą.
Pasitikiu medikais. Mano darbas kol kas tik atnešti pienelio. Reikės kažko daugiau , padarysim tą daugiau.
Gera issikalbeti
adriuke parašė:
Taip, tikėtina kad vandens maišo plyšimas įvyko dėl plaučių uždegimo kuris irgi buvo diagnozuotas tik čia padarius rentgeno nuotrauką.
Kruopyte tikra kovotoja ❤️ as tikiu kad ji isikapstys ir jai viskas bus gerai nes stebuklu yra ir ji tas stebukliukas bus 🩷