Idomu kokie dabar srautai kiek gimdanciuju siomis dienomis.. ir ar lieka mokamu palatu? Gal kas svieziai gimdet?

UOGA18 parašė:
Idomu kokie dabar srautai kiek gimdanciuju siomis dienomis.. ir ar lieka mokamu palatu? Gal kas svieziai gimdet?![]()
O kam dabar imti mokamą palatą jei guldo po viena vis tiek 🤔
Laukine parašė:
O kam dabar imti mokamą palatą jei guldo po viena vis tiek 🤔
Na ne guldo gi po viena... paskaitykit pries tai moteru pasisakymus - ir po 2 if po 3 guldo
Sveikos,as is vyresniu mamyciu ir vasara su skatinimu gimdziau dvynukus.Tai su personalu viskas ok.Profesionalus daktarai,akuseres.Kirpo mane,nes paciai nepavyko isstumti.Pirmoji mergaite buvo beveik 3.5kg,tai pralaisvino gindymo ttakus broliui,kuris 0.5kg mazesnis gime.Visa prieziura liux.Kasdiena ejo mus tikrint,ziuret ir mokint.Ir uz gimdyma nemokejau nieko,tik uz atskira palata.Antra karta elgciausi taip pat.Gimdziau pas Puziene ir dar viena gydytoja uzgulusi pilva padejo man isgimdyt,pavardes tik neatsimenu.
Laukine parašė:
Gal kuri gimdyt neseniai ar daug šiuo metu santariskese 🤰?
Ir klausimas - po visko kai paleidžia vyras laukia tik lauke ar gali viduj? Galvoj…
Mano vyras laukė lauke. Apsauga perdave kedute, o mane palydejo su visais daiktais, ten iskart pati aprengiau ir idejau i kedute. Apsauga perdave daiktus. Paciai nereikejo tampyt. O vaika veze lovyteje, tai patogu ir aprengti ar kazka vezti. Taupant vieta, galit tikrai kombius su kedute veliau pasiimti. Bet kolkas vyru visai neileidzia.
UOGA18 parašė:
Idomu kokie dabar srautai kiek gimdanciuju siomis dienomis.. ir ar lieka mokamu palatu? Gal kas svieziai gimdet?![]()
As siandien buvau Santaruose, tai vakar uzvakar po 7, o taip 8-10, o buvo ir 14 pries keleta dienu 🙈
Maciau kaip atvaziavo gimdyt - tikrai padejo chemodanus vilkt
.irisiukas. parašė:
As siandien buvau Santaruose, tai vakar uzvakar po 7, o taip 8-10, o buvo ir 14 pries keleta dienu 🙈
O idomu kiek isviso yra palatu
Nes kazkaip noretusi atskirai guleti :))))
.irisiukas. parašė:
Atsiprašau, ar sakote, kad 7 dieną gimė 7 mažyliai?