lami1 parašė:
Laba! Ar kiek nors keičiasi taisyklės nuo liepos 1d? Ar vis tik galioja testai abiems, bei karantinas?
Galioja. Santaros daro ir šiandien. Mane guldė į pataloginį nėščiųjų, ėmė mėginį. Ir visoms kurios atvyko gimdyt bei palydovams 😉
lami1 parašė:
Laba! Ar kiek nors keičiasi taisyklės nuo liepos 1d? Ar vis tik galioja testai abiems, bei karantinas?
Galioja. Santaros daro ir šiandien. Mane guldė į pataloginį nėščiųjų, ėmė mėginį. Ir visoms kurios atvyko gimdyt bei palydovams 😉
Sieloja parašė:
Sveikos. O duoda gimdymui drabužius ar savo naktinius kokius reikia turėti? Kalbu ne apie cezarį, o naturalų gimdymą. 🙂
Savo tureti.
Žaliuokė parašė:
Ar vyrui dalyvaujant gimdyme jam reikia atsinešti su savimi vienkartinį chalatuką ir tas vienkartines maišelio medžiagos tapkutes?
vyras turi persimauti slepetes arba uzsideti savoatsinesta maiseli ant batu. Mes pamirsom, tai ligonine dave vyrui maiselius ant batu. jokio vienkartinio chalato nereikejo siandien mums.
Anita parašė:
Gimdziau santarose, na gimdykloje viskas super, komanda profesionali, desimt balu, bet po gimdyvinese palatose kazkoks gyvuliu ukis... mamos niekam neidomios, ko pa…
Gimdziau birzelio 16, namo vaziavome 19. Per ta laika visos normalios akuseres buvo. Nakti nese man misinuka, aiskino kaip daryt, maitinti. Ir seip visus klaudimus atsake.
Per vuzitacijas visi buvo rupestingi, pilnai apue vaikucius gavau info ir kas buvo aktualu.
Gal cia nuo skyriaus priklauso, nes ten net keli yra kur guldo po gimdymu. Bet asasmeniskai neturiu kuo skustis 😉😊
M0ni parašė:
Gimdziau birzelio 16, namo vaziavome 19. Per ta laika visos normalios akuseres buvo. Nakti nese man misinuka, aiskino kaip daryt, maitinti. Ir seip visus klaudimus …
O kuriame jus guletote? ☺️
Blondinee parašė:
Sveikos
Manau į vaikų ligoninę, kitoje kelio pusėje už poros šimtų metrų, bent mes ten važiavom tikrintis ne neskiepijo poliklinikoje