Gudobelė parašė:
Gal privačiose palatose yra pagalbos mygtukas?
As nepamenu kazkaip, lyg buvo? Bet pirma nAkti man sesele dave savo mob, kad jei ka skambinciau
Gudobelė parašė:
As nepamenu kazkaip, lyg buvo? Bet pirma nAkti man sesele dave savo mob, kad jei ka skambinciau
Gudobelė parašė:
Pries du metus ir man buvo davusi posto tel nr🙂
jspurga parašė:
Džiugu, kad po CP laikė neilgai. O ar padeda personalas? nes, jei vyrai negali likti po CP - sudėtingoka vienai su vaikiuku tvarkytis...
O pas man personalas ejo ir ejo jau ant galo nusibodo kas valanda ejo klaust kaip jauciuosi o kaip pastate ant koju tai irgi vaiksciojo arba bent jau galva per duris ikisdavo paziuret ka veikiam ir ar viskas gerai. Tai manau dabar tokioi situacijoj del koronos tai tikrai turi ateidinet.
Pedita parašė:
O pas man personalas ejo ir ejo jau ant galo nusibodo kas valanda ejo klaust kaip jauciuosi o kaip pastate ant koju tai irgi vaiksciojo arba bent jau galva per duri…
Gerai kad tokia prieziura daba bus ramiau nes nusimato 29d cp
irena86 parašė:
Gerai kad tokia prieziura daba bus ramiau nes nusimato 29d cp
Po cp labiau priziuri negu po naturalaus, bent jau as taip pastebejau
Ar verta bandyti vykti gimdyti i santaras ar rinktis kitus gimdymo namus? Nes neva jie dabar tik rimtus atvejus priima..
Ar prieš važiuojant pasiskambinti pasiklausti? Gal žinot koks numeris, nes ju tiek daug, visur skirtingi.. galvoju prieš važiuojant pasiteiraučiau ar priimtu ar iš karto kitur lekti...
Dokaz parašė:
Ar verta bandyti vykti gimdyti i santaras ar rinktis kitus gimdymo namus? Nes neva jie dabar tik rimtus atvejus priima..
Mes šiandien iškart važiavom nubėgus vandenims, niekas nieko nesakė, priėmė be problemų.. sakė šiandien daug vaikiukų gimė 🥰
Beje, personalas kalbėjo, kad vienam tėčiui šian nustatė teigiamą covid, jie persiorganizuoja darbus. Nes pvz mums testus ėmė 6.30 val, kad neigiami pasakė po gimdymo 🙈
spanguolė_rudenį parašė:
Mes šiandien iškart važiavom nubėgus vandenims, niekas nieko nesakė, priėmė be problemų.. sakė šiandien daug vaikiukų gimė 🥰
Tai visa laika turejot but su kauke gimdymo metu..?