Gdeta parašė:
Tai po cp visiskai neuzdeda ant krutines?
Man tik parodė jau aprengtą vaiką ir išnešė
Gdeta parašė:
Tai po cp visiskai neuzdeda ant krutines?
Upessala parašė:
Po natūralaus gimdymo neatskiria. Po Cezario atskiria 6 valandoms
Po cezario mano vaiko neatskyrė (prieš 3 mėn.), sutvarkė, uždėjo ant manęs ir paliko, taip ir grįžom į palatą. Vaikas visą laiką gulėjo šalia.
Everlyn parašė:
Po cezario mano vaiko neatskyrė (prieš 3 mėn.), sutvarkė, uždėjo ant manęs ir paliko, taip ir grįžom į palatą. Vaikas visą laiką gulėjo šalia.
Jūs gal su vyru buvote?
Upessala parašė:
Jūs gal su vyru buvote?
Tuo metu neleido vyrams likti, jis pabuvo su mumis pooperacinėje palatoje apie 1 val.
Upessala parašė:
Po natūralaus gimdymo neatskiria. Po Cezario atskiria 6 valandoms
Visiškai netiesa, nebent tai būtų pilna narkoze. Kūdikėli apžiūrėjo, apvale ir davė man žindyti - akušerė palaikė, padėjo. Ta pusvalandį kol mane siuvo, kūdikis buvo su manimi. Paskui pooperacinėje palatoje buvome tryse su tėčiu. Po valandos tėtis namo, aš buvau pervežta į palatą, kūdikis visą laiką buvo šalia. Mano CP rugpjūčio gale, kai tėčiams dar neleido pasilikti.
Upessala parašė:
Man po naturalaus gimdymo nedejo ant krutines, sutvarke, suvyste, tada dave palaikyti minute ir isveze tyrimams
Kiky parašė:
O jei viskas ok tiek mamai tiek kudikiui, vaikelio neatskiria ir duoda ji ant krutines? Nes girdejau visokiu gandu..
Šioje ligonėj patys geriausi atsiliepimai! Vaikiuko išvis neatskyrė, tik pagimdžius ant pilvo ilgokai gulėjo, po to žindžiau, vėliau tik aprengė ir nebuvo jokio išnešimo kaip kad Antakalny išsiveža gyd apžiūrai keliom val po gimdymo... ten pirmi du gimę.. žodžiu aš čia likau labai labai patenkinta nuo pačio gimdymo iki išvažiavimo...
saulemuske parašė:
Visiškai netiesa, nebent tai būtų pilna narkoze. Kūdikėli apžiūrėjo, apvale ir davė man žindyti - akušerė palaikė, padėjo. Ta pusvalandį kol mane siuvo, kūdikis buv…
Aš tiesiog sakau kaip man buvo. Lapkričio mėnesį. Sakė, grąžina vaiką, kai mama pati atsistoja
Svajoniukas parašė:
Man po naturalaus gimdymo nedejo ant krutines, sutvarke, suvyste, tada dave palaikyti minute ir isveze tyrimams
O viskas vaikui buvo gerai, kad tyrimams isveze? Nes mano nei vieno vaiko nebuvo atskyre visiskai ir po gimdyno atejo gydytojos i gimdymo palata apziureti vaiko. Issiskyre buvom tik antra ar trecia para, kai regejima ir klausa tikrina. Ir taip su abiem vaikais
Dnnk parašė:
O viskas vaikui buvo gerai, kad tyrimams isveze? Nes mano nei vieno vaiko nebuvo atskyre visiskai ir po gimdyno atejo gydytojos i gimdymo palata apziureti vaiko. Is…
Viskas buvo gerai, 9/10 pagal Apgar. Tikėjausi, kad bent atneš pažindyt, bet ne. Gal čia dar susiję su tuo, kad laukė covid rezultato