Leyla parašė:
Pas mane irgi GDo kokia skatinimo data siūlė? 41sav ar anksčiau?
Skatino 41 savaitę.
Leyla parašė:
Pas mane irgi GDo kokia skatinimo data siūlė? 41sav ar anksčiau?
Skatino 41 savaitę.
myeva parašė:
Tai bet Everlyn rugpjuti irgi turejo buti be vyro, nes tuo metu vyru neileido irgi, kaip ir kai as gimdziau. O mes toj pacioj "erdvesnej" palatoj buvom. Ji mokejo 4…
Be vyro buvau, tada net kalbos nebuvo, antra lova, kaip matosi nuotraukoj, apdengta. Gavau sąskaitą, joje buvo sąrašas visų Santarų mokamų palatų, tai prie maniškės buvo 45, kitos buvo po 35 ir viena už 100. Gal tos kainos pagal kažkokius kriterijus kinta
myeva parašė:
O jusu vyras buvo likes? Nes man rodos reikia uz vyra dar primoketi. As gimdziau kuomet vyrams nebuvo galima likt.
Taip, vyras abi naktis nakvojo. Tai matyt dėl to kaina 50 Eur🤷♀️
Leyla parašė:
Sveikos, gal kam teko eiti į Santaras po termino patikrai? Ar verta vežtis daiktus, turbūt dažniau jie kitą datą numato skatinimui nebent kažką jau labai tokio pama…
Aš kai atėjau,tai užtaikiau ant nemalonios gydytojos ,kuri sakė,jus ką nežinot,kad dar dvi savaites galima vaikščioti ,ko jus važiuojat į santaras gimdyt,čia juk 3 lygio ligoninė 🙄vos neapsiverkiau tada,siulyčiau paimti siuntimą iš savo ginės. Bet užrašė skatinimui po savaitės
FionaP parašė:
Aš kai atėjau,tai užtaikiau ant nemalonios gydytojos ,kuri sakė,jus ką nežinot,kad dar dvi savaites galima vaikščioti ,ko jus važiuojat į santaras gimdyt,čia juk 3 …
Vat dėl to šiek tiek abejoju, bet man Gd, o ginė manęs nei echo, nei kaklelio jau kiek laiko netikrino... parašė siuntima
Leyla parašė:
Vat dėl to šiek tiek abejoju, bet man Gd, o ginė manęs nei echo, nei kaklelio jau kiek laiko netikrino... parašė siuntima
Su siuntimu viskas ok, aš neturėjau,nes man poliklinikoj pasakė tiesiog važiuot. O su GD ten išvis atskiras reikalas,kiek žinau,tik Santarose ir galima gimdyt. Važiuokit drąsiai.arba pasiskambinkit į priėmimą,pakonsultuos
Leyla parašė:
Ar nėra taip,kad su GD negalima pernešiot?tokiu atveju ir tašes paimčiau,bet pasiskambinkit dėl visa ko.
FionaP parašė:
Ar nėra taip,kad su GD negalima pernešiot?tokiu atveju ir tašes paimčiau,bet pasiskambinkit dėl visa ko.
Pas mane reguliuojama dieta, tai leidžia iki 41sav. Šiek tiek neramu dėl vaiko svorio, bet ginė pažiūrėjo į mane ir pasakė, kad didelis nebus norisi kažkaip rimčiau.
Leyla parašė:
Pas mane reguliuojama dieta, tai leidžia iki 41sav. Šiek tiek neramu dėl vaiko svorio, bet ginė pažiūrėjo į mane ir pasakė, kad didelis nebusnorisi kažkaip rimč…
Tai būtinai pasikonsultuokit! kreipkitės ten ☺️