Žydryne parašė:
Na baisu jei taip papuolet. O man atvirkščiai buvo kai aš gimdžiau, galvojo CP pradžioj dar daryt(pirmas po CP gimė) bet echo padarė tai sakė viskas tvarkoje ir pat…
Uztat i tase diclofenako zvakuciu esu isidejus
Žydryne parašė:
Na baisu jei taip papuolet. O man atvirkščiai buvo kai aš gimdžiau, galvojo CP pradžioj dar daryt(pirmas po CP gimė) bet echo padarė tai sakė viskas tvarkoje ir pat…
padauzaaa2 parašė:
O aš kai pertikrinau tašes, jas pasidejau šalia 🤦♀️ per skubėjima išvykau visai pamiršus jas...
Žydryne parašė:
O aš kai pertikrinau tašes, jas pasidejau šalia 🤦♀️ per skubėjima išvykau visai pamiršus jas...
As susidejau nes per pirma kirpo teuputi tai namie dar siek tiek reikejo ir isidejau 3 klizmutes mikrolax nes po gimdimo norejau rimto reikalo bet baisu daryti buvo nes nesupranti kuriuos raumenis itempti tai psihologiskai lengviau buvo
Sveikos merginos, gal kuri girdejot ka nusprende moters ir vaiko klinikoje del vel vyru dalyvavimo gimdyme ir t.t.? nes 20d tai yra snd viena mamye rase,kad turejo spresti taryba ar vel leisti ar ne. Darosi idomu labai, kai ant dienu gimdymas, laukiam kada prasides namie.
Spinduliai parašė:
Sveikos merginos, gal kuri girdejot ka nusprende moters ir vaiko klinikoje del vel vyru dalyvavimo gimdyme ir t.t.? nes 20d tai yra snd viena mamye rase,kad turejo …
As rytoi oas gyditoja eisiu reiks užklausti 🤔
padauzaaa2 parašė:
As rytoi oas gyditoja eisiu reiks užklausti 🤔
Butinai ir praneskit cia, lauksim
dryz parašė:
Leis!
Jei vyro tyrimas covid pgr bus neigiamas, o jis galioja 72 val!
Sveiki, o kur ta testa vyras turi pasidaryti? Mokamoje laboratorijoje ar mvk padaro? Cia gydytoja jums sake?
Daiva.Č parašė:
Sveiki, o kur ta testa vyras turi pasidaryti? Mokamoje laboratorijoje ar mvk padaro? Cia gydytoja jums sake?
Sake jei skatina is vakaro abiems padaro,'o jei ne tai tikriausiai bet kokioj labaratorijoj