Solita parašė:
O šiandien gavau pareiškimą iš gines, tai jei man covid teigiamas bus kaži ar iš vis kas tave zes,nu ta prasme....
Nu cia is vis kosmosas
Solita parašė:
O šiandien gavau pareiškimą iš gines, tai jei man covid teigiamas bus kaži ar iš vis kas tave zes,nu ta prasme....
Nu cia is vis kosmosas
Na man gimdyti tik kovo gale, tai sakau kaip čia bus su korona, sako na jei teigiamas ką žinau ar kas zes , nu ta prasme tikiuosi suteiktų pagalba, gimdymas kita kalba, kai kovids atėjo viena moteriškė mirė nuo apendicito nes nelaukė testo, kitas vaikui taip pat truko apendiksas, pasirodo 21 amziui ir nuo to galima mirti. Na taip ne į temą pasakė pasiliksiu sau kokia daktarė bet daugumos mamyciu mėgstama ;)
Solita parašė:
Na gal nepagalvojus pasakė , bet kai man taip sunku buvo po cp neįsivaizduoju kaip be vyro bus...
Man terminas uz 7 dienų 🙈
Solita parašė:
Na man gimdyti tik kovo gale, tai sakau kaip čia bus su korona, sako na jei teigiamas ką žinau ar kas zes , nu ta prasme tikiuosi suteiktų pagalba, gimdymas kita ka…
Tai paviesinkit kokia cia ta gydytoja
padauzaaa2 parašė:
Man terminas uz 7 dienų 🙈
Manau nesiklausykime tu nesamoniu.. viskas bus mums gerai😀👍
Solita parašė:
Absurdas.. ne taip gal supratote..
jurgitastumbreviciene parašė:
Manau nesiklausykime tu nesamoniu.. viskas bus mums gerai😀👍
Turi but gerai:))
Jau ant dienu gimdi. As 7 dienos beliko ziuriu i vezima i tases ir netikiu😂😂
jurgitastumbreviciene parašė:
Absurdas.. ne taip gal supratote..
Man irgi panašu, kad ne taip suprato