padauzaaa2 parašė:
Turi but gerai:))
Jau ant dienu gimdi. As 7 dienos beliko ziuriu i vezima i tases ir netikiu😂😂
Ir as taip pat 😃bet jau labai laukiu pabaigos.. vargina tas galas
padauzaaa2 parašė:
Turi but gerai:))
Jau ant dienu gimdi. As 7 dienos beliko ziuriu i vezima i tases ir netikiu😂😂
Ir as taip pat 😃bet jau labai laukiu pabaigos.. vargina tas galas
Solita parašė:
Na aš taip supratau jei bus kovidas nieks manęs nepriims ECHO tyrimų nedaris... Na bet jei pavojus gyvybei turi žiūrėti.![]()
Kovo men irgi buvo kovidas ir ziurejo ir dare.. yra terminai kada kas turi buti padaroma.. kazkaip netikiu kad nesciasias apleis
jurgitastumbreviciene parašė:
Kovo men irgi buvo kovidas ir ziurejo ir dare.. yra terminai kada kas turi buti padaroma.. kazkaip netikiu kad nesciasias apleis
Aisku, kad neapleis ;)
noriunoriu parašė:
Aisku, kad neapleis ;)
Neapleidzia, bet labai grieztai, priemime apibambejo, kad atvaziavau... Vyro neleidzia, padare covid tyrima, pagulde i skyriu, apziurejo. Is palatos be leidimo iseiti negalima...
Pelenė 20.20 parašė:
Neapleidzia, bet labai grieztai, priemime apibambejo, kad atvaziavau... Vyro neleidzia, padare covid tyrima, pagulde i skyriu, apziurejo. Is palatos be leidimo isei…
Na kai tokie serganciu skaiciai to ir buvo galima tikėtis, bet, kad nedarys echo ir nepriims netikiu niekaip, nes kai viska uždarė per karantina ir tai priėmė
Pelenė 20.20 parašė:
Neapleidzia, bet labai grieztai, priemime apibambejo, kad atvaziavau... Vyro neleidzia, padare covid tyrima, pagulde i skyriu, apziurejo. Is palatos be leidimo isei…
Ir teisingai elgiasi.. tokioje situacijoje tokia tvarka
Solita parašė:
Na aš taip supratau jei bus kovidas nieks manęs nepriims ECHO tyrimų nedaris... Na bet jei pavojus gyvybei turi žiūrėti.![]()
profilaktinės apžiūros ir gimdymas - du skirtingi dalykai. Taip, su covid nepriims jūsų į poliklinikas, nes jūs turėsite būti saviizoliacijoje, todėl logiška, kad nėr čia ko platinti viruso po gydymo įstaigas. Bet jei pradėtumėte gimdyti, turėtumėte jau važiuoti į ligoninę. Gal net prieš važiuojant informuoti apie situaciją, kad pasiruoštų jūsų priėmimui.
Faktas, kad situacija yra neeiline. Klausiau Jusu ana karta, kur kreitis nesciai, apsirgau. Visos - aisku, faktas i VMK, o deja deja, neprieme manes tos VMK ir issiunte i Respublikine. Galit kalbet ka norit, kad ana karta ir per karantina prieme ir ziurejo nestukes kaip priklauso, kad pirmenybe nestukes ir t.t., bet reiktu atsizvelgti i tai, kad karantino metu atveju skaicius buvo ~200 per para, kai siuo metu 700+. Mane nescia uzdare ir uzrakino izoliacineje palatoje be vandens 3 valandoms ir jokios pagalbos nesuteike kol covido nepadare. Galu gale net neapziurejo... pakonsultavo telefonu, kol buvau uzrakinta ir paleido. Moterys, galvokit pozityviai, bet nusiteikit viskam.
Elaiza parašė:
Faktas, kad situacija yra neeiline. Klausiau Jusu ana karta, kur kreitis nesciai, apsirgau. Visos - aisku, faktas i VMK, o deja deja, neprieme manes tos VMK ir issi…
Na mano siuo metu situacija panasi, atvaziavau su dideliais pilvo skausmais, apziurejo gimda atsiverusi 2 cm, tai ekstra pagulde. Padare covid tyrima, skyriuj dar padare echo, nuteike blogiausiam, ir atgal i palata. Nzn dar jokiu tyrimu atsakymu. Jei lb skaudes spausti mygtuka.
Pelenė 20.20 parašė:
Na mano siuo metu situacija panasi, atvaziavau su dideliais pilvo skausmais, apziurejo gimda atsiverusi 2 cm, tai ekstra pagulde. Padare covid tyrima, skyriuj dar p…
Stiprybės Jums. Tik pozityvios mintys.🙏