jurgitastumbreviciene parašė:
Tuomet laiko spygas kartu ir lauksime naujienu... gyvenimas pilnas stebuklu🥰
Dekui 😘 beja vyru neileidzia, kai tokia sunkia akimirka lb reiktu salia, 😭😭😭
Tuomet laiko spygas kartu ir lauksime naujienu... gyvenimas pilnas stebuklu🥰
Pelenė 20.20 parašė:
Oi cia visoms del sito labai liudna🥺 kuo arciau gimdymas tuo labiau del to kremtuosi🥺 taip noretusi palaikymo ir savo zmogaus salia..
Skaistažiedė parašė:
Nesuprantu, vyru i gimdyma neleidzia,bet lankyti gimdyves galima 🤔 Ar ne tsip suprantu???
Tikrai negalima!
Skaistažiedė parašė:
Nesuprantu, vyru i gimdyma neleidzia,bet lankyti gimdyves galima 🤔 Ar ne tsip suprantu???
Tikrai neileidzia. Prasiau kad leistu
Nu tai gerkite.. bet realiai tai absurdas.. as pati neseniai papuolusi buvau i ligonine, tai nebuvo jokiu stikliniu.. nei tualetinio popieriaus🤷♀️Vyras nebespejo l…
Aisku pikta, bet as budama nescia ir turedama nemazai laiko domejausi absoliuciai viskuo kas susije su nestumu, ismokomis, ka detis i ligonine, kokios salygos ligonineje, gimdykloje ir tt. Istojau i visas td reikiamas grupes. Kadangi esu sioje grupeje jau senai, tai zinojau kad nebus tualetinio popieriaus ir puodelio, tai vaziuodama isidejau. Nes moterys jau apie tai informavo senai.Zinojau ir tai kad gali ta diena valgyti negauti, tai prisidejau uzkandziu, vandens.
Kartais reikia pasidometi viskuo, skirti daugiau laiko susirinkti info apie viska kas jusu laukia ir lauks nestumo metu. As niekur streso nepatyriau, nes buvau viskam pasiruosusi🤷♀️
BellaStar parašė:
Aisku pikta, bet as budama nescia ir turedama nemazai laiko domejausi absoliuciai viskuo kas susije su nestumu, ismokomis, ka detis i ligonine, kokios salygos ligon…
Visi Mes viskuo pasidomejome ir tikrai zinome😀mano atvejis buvo neeilinis, vaziuojant mieste, akimirksniu paliko blogai ir uz keliu minuciu buvau priimamajame kaip stoviu😳 nei vandens, nei tualetinio, nei reikalaujamu slepeciu🤷♀️Tuo metu man rupejo tik issaugoti mazyli ir aciu dievui pavyko😊 db tai as tikrai viska susidejusi.. taip kad visu istorijos skirtingos! Ekstriniu atveju bent vandens zmogus privalo gauti..Gink dieve neturiu priekaistu personalui- superinis.. neskaitant valytojos nelaimingos ta diena😁
Gal kas budinciuju grafika sios savaites zinote? Kas snd ir rytoj budi labai idomu
rytoj Ligeikienė (Valančiūtė)