musumeile parašė:
rytoj Ligeikienė (Valančiūtė)
Aciu !!!
musumeile parašė:
rytoj Ligeikienė (Valančiūtė)
Aciu !!!
BellaStar parašė:
Aisku pikta, bet as budama nescia ir turedama nemazai laiko domejausi absoliuciai viskuo kas susije su nestumu, ismokomis, ka detis i ligonine, kokios salygos ligon…
Nereikia tų lia lia... Aš kai laukiausi, po eilinės apžiūros pas ginekologę užkliuvo vaisiaus tonai, liepė staigiai į VMK važiuot. Tai aš ir nuvažiavau kaip stoviu - paguldė į stacionarą ir viskas, ką turėjau, tai pusė buteliuko vandens. Nes kai nesitiki, kad reiks į tokią situaciją papult, tai nesinešioji su savim nei wc popieriaus, nei maisto davinių. Gerai, kad man viskas gerai buvo ir po pusdienio paleido, o jeigu ne, tai būtų tekę visus galus užraukus iki ryto pratempt, kad maisto gauti arba kad ryte kas nors atvežtų daiktų ir elementariai wc pasinaudot kaip žmogui būtų galima. Taip kad situacija liūdna - kas iš to, kad namuos arsenalas sukrautas guli, jei su savim net smulkių pinigų kavos aparatui neturi. Tokiq tvarka normaliam žmogui jau ne kažką, o nėštukėms tokie ištvermės išbandymai, tai išvis kosmosas.
Mandarinu_feja parašė:
Nereikia tų lia lia... Aš kai laukiausi, po eilinės apžiūros pas ginekologę užkliuvo vaisiaus tonai, liepė staigiai į VMK važiuot. Tai aš ir nuvažiavau kaip stoviu …
Labai teisingai!!! Visos Mes pasiruosusios namuose o kaip bus nei viena nezinome😊👍
BellaStar parašė:
Aisku pikta, bet as budama nescia ir turedama nemazai laiko domejausi absoliuciai viskuo kas susije su nestumu, ismokomis, ka detis i ligonine, kokios salygos ligon…
Super, kad daugiau tokių supratingų mamyčių būtų! Visi tik moka šaukti ir reikalauti, o patys tingi pasidomėti, kas ir kaip ir dar būtinai mokesčius, kad moka visi rėkia pilna gerklę, aš irgi moku, na ir ką? Negavau nei popieriaus, nei vandens gimdymo namuose, bet viskuo buvau apsirupinusi
Labai gaila, kad daug tokiu zmoniu : ,,ai, nieko nesakysiu, ai, nieko tokio, pati isidesiu, ai, juk tie mokesciai tik beveik 40% nuo mano atlyginimo, nusipirksiu pati, susimokesiu pati ir t.t....." va kai tenkina mus tokie dalykai, sistema ir nesikeicia. Ne tik apie nestukes as dabar. Jei siek tiek kritiska mastyma pradetume lavinti, kitas matymas atsirastu.
P.S. mane kai uzdare toje izoliacineje vyras irgi su tase ir vandeniu masinoje lauke, kas is to, jei uzrakinta buvau. Labai lengva kalbet toms, kurios extra atveju neturejusios, 40 savaiciu isausta-ir su tasyte prie VMK stovi jau. Visos ruosiames gimdymui. Ir tases kraunam, bet kai nutinka extra atvejai, pamatai realybe.
j.agneta parašė:
Super, kad daugiau tokių supratingų mamyčių būtų! Visi tik moka šaukti ir reikalauti, o patys tingi pasidomėti, kas ir kaipir dar būtinai mokesčius, kad moka vis…
Nesupratote nei esmes nei prasmes ka norejome pasakyti..
j.agneta parašė:
Super, kad daugiau tokių supratingų mamyčių būtų! Visi tik moka šaukti ir reikalauti, o patys tingi pasidomėti, kas ir kaipir dar būtinai mokesčius, kad moka vis…
Pirmiausia mes reikalaujame to kas mums priklauso, nes mes mokame didžiulius mokescius (mums tas priklauso juk).... i ligonine zmogus gulasi tikrai ne dažnai ir ne savo noru (apart gimdymas), tai nors tualetinio ir paprastas puodelis galetu buti... kiti pyksta jog pagimdziusios mamos skundziasi maistu. Ir tai normalu!!! bet uzsimerki ir valgai....primenu, i ligonine gulames mazai ir ne savo noru.... zodziu pumpuokit tokiau pinigus ir dziaukites kaip faina ir gera, ir nepamirskite dadeti dar keliu euriuku uz superini aptarnavima....
LTkojote parašė:
Pirmiausia mes reikalaujame to kas mums priklauso, nes mes mokame didžiulius mokescius.... i ligonine zmogus gulasi tikrai ne dažnai ur ne savo noru (apart gimdymas…
Supratau, kad nieko nesupratau 🙈🙈🙈beprasmiška
j.agneta parašė:
Supratau, kad nieko nesupratau 🙈🙈🙈beprasmiška
Sveikatos Jums⚘