Gizo parašė:
Pas mame yra stuburo patologija ir neurologas labai primygtinai rekomenduoja CP, siekiant isvengti liudnu pasekmiu ateityje. ☹️
Pas mane ji irgi yra ir neurologo irasas bent jau mano atveju jiems nieko nereiskia
Gizo parašė:
Pas mame yra stuburo patologija ir neurologas labai primygtinai rekomenduoja CP, siekiant isvengti liudnu pasekmiu ateityje. ☹️
Pas mane ji irgi yra ir neurologo irasas bent jau mano atveju jiems nieko nereiskia
Solita parašė:
Mane taip su pirmu vaikų isdraske, kad baisu ne vien ta gimdymo dieną, o prieš tai dar visą savaitę draskė ,visokius prapletimus darė iki krauju kad ale gimdymas pr…
Tokiu atveju manau kad darys cp. paklauskit gines kaip jums bus. Mano atveju. Gimda dvirage. Pirmo nestumo metu buvau iskankinta nesveikai. Prapjove pamate kad dvirage. Bet vis tiek turejau bandyti gimdyti, nes vienas cezaris dar ne priezastis negimdyti. Gavosi taip kad vis delto nebandziau, nes pradejo vandenu daugeti buvo planinis cp po savaites gulejimo ligoninej. Tai buvau laimingiausia pasauly, kad cp o ne naturaliai. Kas sutvertos gimdyti tegul gimdo, as to kankinimo moters nepripazistu
BellaStar parašė:
Tokiu atveju manau kad darys cp. paklauskit gines kaip jums bus. Mano atveju. Gimda dvirage. Pirmo nestumo metu buvau iskankinta nesveikai. Prapjove pamate kad dvir…
Ir as uz tai kad reikia ziureti ar moteris gebes pati pagimdyti.. baisu kai bandai gimdyti, issidraskai ir paskui visvien cezaris🙈😫
jurgitastumbreviciene parašė:
Ir as uz tai kad reikia ziureti ar moteris gebes pati pagimdyti.. baisu kai bandai gimdyti, issidraskai ir paskui visvien cezaris🙈😫
Taip, po tokių žiaurumu moterys paskui nebenori išvis vaikų turėti, kitoms paliekamos traumos.O ir kai vaiko širdelė silpnai beplakia sumasto isoperuotis.... Žodžiu
Solita parašė:
Taip, po tokių žiaurumu moterys paskui nebenori išvis vaikų turėti, kitoms paliekamos traumos.O ir kai vaiko širdelė silpnai beplakia sumasto isoperuotis.... Žodžiu…
Zodziu daznai kai kurie medikai pasijaucia dievais ir uzsispiria.. tas pats ir apie epiduro gavima Siauliuose.. tempia, kad tik neduoti.. absurdas.. moteris pati turetu nuspresti kaip nori gimdyti
Zodziu daznai kai kurie medikai pasijaucia dievais ir uzsispiria.. tas pats ir apie epiduro gavima Siauliuose.. tempia, kad tik neduoti.. absurdas.. moteris pati tu…
Paantrinsiu, epiduro gauti neimanoma... kiek kas gimde nei vienai nedave bent mano aplinkoje. Pati kai gimdziau, maldavau vaistu, sake ateis daktaras paskirs, bet taip ir neatejo... gavau nospos tik 😀
naujamama020 parašė:
Paantrinsiu, epiduro gauti neimanoma... kiek kas gimde nei vienai nedave bent mano aplinkoje. Pati kai gimdziau, maldavau vaistu, sake ateis daktaras paskirs, bet t…
As nesuvokiu 😳 kas cia darosi?? Absurdas koks! As nenoriu nieko nepadedancios nospos... cia tikrai zmogus zmogui zmogus😃😃?
Epiduro neduoda nes gali suleteti veikla. O zinoma personalas nori kad kuo skubiau pagimdytumete. Buna visokiu salutiniu poveikiu. Vienai mamytei is kitos grupes kazkaip ateme viena puse kuno. Nebegalejo isstumti, vaikas uzstrigo takuose. Reikejo su pagalba traukti, galejo vaikas uzdusti. Nu lb baisiai ten jai buvo. Del to ir neduoda nes tikrai turbut buna visokiu reakciju i ta epidura
BellaStar parašė:
Epiduro neduoda nes gali suleteti veikla. O zinoma personalas nori kad kuo skubiau pagimdytumete. Buna visokiu salutiniu poveikiu. Vienai mamytei is kitos grupes ka…
Vienetiniai atvejai.. begale zinau ir labai geru, teigiamu atveju.. tai gal ir chirurginiu atveju tegul nenuskausmina, nemarina, juk visko gali buti.. nereikia pulti i krastutinumus..
Vienetiniai atvejai.. begale zinau ir labai geru, teigiamu atveju.. tai gal ir chirurginiu atveju tegul nenuskausmina, nemarina, juk visko gali buti.. nereikia pult…
As net buvau paskaitose, kuriuose kalbejo, kad epiduras buna jog paskatina kaklelio verimasi. O jei gimdymas ilgas, moteris pailsi... taip sutinku, kad buna ir blogu atveju, bet jeigu yra sukurtas epiduras, tai manau jei moteris nori, tai ir turetu duoti... nes tas kankinimas moters irgi prie gero nepriveda. Kas is to kad nedave mano aplinkoje esancioms mamytems, kai atejo laikas stumti nebeisgalejo nuo nuovargio ir patirto skausmo... o tada linkmybes- pilvo spaudimas, vakumas ir pan.