julyp parašė:
Neįmanoma nepastebėt bent jau man. Nes po skiepo puse nakties tikrinu ar nėra temp 😃😂
Pusę nakties, jei nemiegat
MenB vakcina (skiepais nuo B tipo meningokokinės infekcijos) pagal profilaktinių vaikų skiepijimų kalendorių skiepijami 3, 5 ir 12-15 mėn. vaikai. Skaityti
visą straipsnįjulyp parašė:
Neįmanoma nepastebėt bent jau man. Nes po skiepo puse nakties tikrinu ar nėra temp 😃😂
Pusę nakties, jei nemiegat
Tūla parašė:
Pusę nakties, jei nemiegat![]()
Miegu, bet vis brabudinėju. Tiesiog miegu budejimo rėžimu. Čia kaip ir ligos metu, girdžiu net kaip vaikas kvėpuoja. Bet ale miegu...
Aš pagal kvėpavimą dukros naktį suprantu ar jai kils temp ar ne. Kas čia keisto, visos mamos turi tų super galių.
Bet gal kiekvienai skirtingai
Dėl žvakučių po šio skiepo, tai kiekvienas labai skirtingai sureguoja. Pvz mano dabar jau 6m dukra į visus skiepus regavo labai aukšta temperatūra. Nekartą ir priėmime lankėmės dėl to. O mažoji, blogiausia kas buvo tai irzlumas ir po kaikurių skiepų vos pakilusi temperatūra. Na pakildavo tiek, kad realiai net numušinėti tokios nereikia, bet žvakutes dėdavau dėl irzlumo, nes skiepo vietą vistik skaudėjo vaikui. Tai realiai užtekdavo vakare įsdėti žvakutę, ryte jau viskas gerai būdavo. Jei skiepas ryte tai nakti ir taip rami būdavo
Jumapa parašė:
Miegu, bet vis brabudinėju. Tiesiog miegu budejimo rėžimu. Čia kaip ir ligos metu, girdžiu net kaip vaikas kvėpuoja. Bet ale miegu...
Aš tikrai tokios tada neturiu, miegodama žinoti, kad vaikui sukilo temperatūra. O jei ir žinosiu, tai kam nervintis dėl to. Dėl to sudėjau visas tris. Kaip sakė. Temperatūra kūdikiui nėra gerai, o skiepo reikia.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai