anitavaida parašė:
Laba, žodžiu mirena turiu nuo 2023.06 men.
Visada viskas buvo,ok mm budavo kiekviena men.
Kaip sekes pas gyd? Ka sake?
anitavaida parašė:
Laba, žodžiu mirena turiu nuo 2023.06 men.
Visada viskas buvo,ok mm budavo kiekviena men.
Kaip sekes pas gyd? Ka sake?
Labas vakaras, domiuosi MIRENA spirale, tai būtų mano antra spiralė ( dabar nešioju GOLD ILY varine) dėta prieš 7m., aš ja labai patenkinta, atėjo laikas keisti..ir mano gydytoja rekomendavo hormonine spirale, tikiu, pasitikiu aš ja...šiandien nusipirkau MIRENA pinigėliai nemaži, bet dabar taip suabejojau ar aš noriu hormoninės, bijau papildomų kilogramų, nes visą gyvenimą su jeis kovoju ir visokių kitokių šaltutinių poveikių jau ryt turiu skambinti gydytojai nes pradėjau sirgti, tai galvoju ar dėtis tikrai tą mirena ar keisti į naują varine...gal galite patarti tos kurios turite kaip jaučiatės su mirena, ar tikrai priaugote svorio?
Dėl svorio man ginė sakė su spirale nepriaugsi, čia ne tabletės
Besidominanti parašė:
Labas vakaras, domiuosi MIRENA spirale, tai būtų mano antra spiralė ( dabar nešioju GOLD ILY varine) dėta prieš 7m., aš ja labai patenkinta, atėjo laikas keisti..ir…
Spiralę turiu jau 6 metai. Antra. Jokio svorio priaugimo.
Besidominanti parašė:
Labas vakaras, domiuosi MIRENA spirale, tai būtų mano antra spiralė ( dabar nešioju GOLD ILY varine) dėta prieš 7m., aš ja labai patenkinta, atėjo laikas keisti..ir…
Nepatingėkit paskaityt čia keletą puslapių atgal, tikrai rasit kam svoris pašoko ir kam niekas nepasikeitė. Patirtys įvairios.
Sveikos. Prieš pusantrų metų įsidėjau mirena antrą kartą, mėnesinės dingo, kuo labai džiaugiausi, bet.. rugpjūtį prasidėjo gana gausios, reguliarios, bet keli mėnesiai galima sakyti ištisai po mm teplioja. Pas gyditojus buvau ne kartą, viskas gerai sako, ji vietoje, tik siūlai kažkaip sutraukti i vidų. Mėnesinių atsiradimas sutapo, su naujo partnerio atsiradimu, gal tai įtakos turėjo 🤔 nežinau ieškoti, eiti toliau per gyditojus, ar susitaikyti su tuo. Gal kažkuriai kažkas panašaus buvę?
Dovilė Dū parašė:
Sveikos. Prieš pusantrų metų įsidėjau mirena antrą kartą, mėnesinės dingo, kuo labai džiaugiausi, bet.. rugpjūtį prasidėjo gana gausios, reguliarios, bet keli mėnes…
Tai mėnesinės ir gali būti. Kaip ir gali jų nebūti. Su kiekvienais metais labai didelį tikimybė, kad jos atsinaujins nieko tame blogo čia nėra .
avietuke parašė:
Tai mėnesinės ir gali būti. Kaip ir gali jų nebūti. Su kiekvienais metais labai didelį tikimybė, kad jos atsinaujinsnieko tame blogo čia nėra .
Bet taip greit? Ir tas tepliojimas varo iš proto 🤦♀️
Dovilė Dū parašė:
Bet taip greit? Ir tas tepliojimas varo iš proto 🤦♀️
Tai kiekvienai skirtingai. Plius įtakos daug kas turi. Pvz gal svorio kažkiek paaugote
avietuke parašė:
Tai kiekvienai skirtingai. Plius įtakos daug kas turi. Pvz gal svorio kažkiek paaugote
Svoris krenta pas mane 🙈
Dovilė Dū parašė:
Svoris krenta pas mane 🙈
Vadinasi Jums turi įtakos tai kad ji mažiau su kiekvienais metais išsskirdinėja hormonų. kaip ir minėjau tame kad grįžo mėnesinės nieko blogo nėra
kaip ir nieko blogo nėra jei jos dingsta