Arielle parašė:
Mes dbr 3,5 men ir jau lopsys ant dienu...bet musų trailz![]()
O trailz lopsys mazesnis nei cruisi?
Arielle parašė:
aisteeee parašė:
Jie abu vienodi , tinka tiek cruisi tiek trailz rėmui .
Teside parašė:
Mano pupai 8.5men, isemiaubtik ta pagalvele is naujag.ideko. Pats ideklas dar idetas, naudojam. Be jo ikrenta labai vaikutis i vezima kai miega. Reikia, kad butu sl…
Teisingai sakot... prisiminiau db, kad ir as vis del to naudojau ta idekliuka, kad vaikas nebutu ikrites...visai pamirsau
Arielle parašė:
Oho ! Mano dičkis ilgai tilpo ,iki 10kg ir 73cm .
Tai mano ir Trailz , lopšys Trailz ir Crusi tas pats .
aisteeee parašė:
Matau daug kas nesupranta kad lopšys yra vienas ir tas pats ,o važiuokles dvi skirtingos ,tai Trailz arba Crusi 😉😊
juste90 parašė:
Stokke crusi ir trailz, matau skiriasi ratais ir rankenos nusileidimu. Sakykit ar imanoma ant stokke crusi uzdeti pripuciamus ratus ?![]()
Merginos deda tai reiškia įmanoma , tik va misija kur nusipirkti ratus , nes pati vis ieškau ratu pripuciamu saviskiui cruisi , stokke.com psl jau kada kas išparduota .
astike86 parašė:
Merginos deda tai reiškia įmanoma , tik va misija kur nusipirkti ratus , nes pati vis ieškau ratu pripuciamu saviskiui cruisi , stokke.com psl jau kada kas išparduo…
Man teko stumti stokke trailz,nu nerealiai lengvai ir minkstai rieda, sakykit kaip crusi rieda,suprantu kad jus turite ☺
juste90 parašė:
Man teko stumti stokke trailz,nu nerealiai lengvai ir minkstai rieda, sakykit kaip crusi rieda,suprantu kad jus turite ☺
Na Aš patenkinta vežimu , patogus manevringas , vis knieti nusipirkti pripučiamus ratus , bet kaip suprantu deficitas jų 🙈😂 trailz ir cruisi panašios važiuoklės , tik kad trailz rankena lankstosi .
petukas parašė:
O galima ant crusi vaziuokles deti maxi cosi kedute? Ar reikia adapteriu?
Galima su adapteriais