missing parašė:
Paradontozes gydymas, jeigu ji toli pazengusi yra viena-operacija. Mano dede gydesi pas Bahaa Alarbied. Betvten situacija vidutine - padare operacija, paskyre kad3-…
O kiek kainavo,gal zinote? Bent + —
missing parašė:
Paradontozes gydymas, jeigu ji toli pazengusi yra viena-operacija. Mano dede gydesi pas Bahaa Alarbied. Betvten situacija vidutine - padare operacija, paskyre kad3-…
ieva24 parašė:
Bijau sumeluot. Gal 250 ar 300 uz zandikauli. Turit bent pasikonsultuot nueit. Kaip minejau, pas giminaiti ta situacija is sunkiuju buvo, tai gal maziau, jei geresne bukle burnoje, kainuotu.
Lolla parašė:
O gal galit pasakyt gera šeimos gydytoja PSPC?
Dabar užregistravo pas D. Eičienę![]()
![]()
Persiregistruok pas jos dukra Eičaite nu daktare tikrai superine
del parodantozes turiu du skirtingus atvejus. mama kuri turi sia beda-atlieka daznai higiena, gydo,klauso ka jai sako gydytoja-viskas ciki,kontroliuoja situacija. ir turiu uosviene-kuri negyde,ai viskas,jau yra liga tai jau nieko nebereik daryti-issitrauke visus dantis,savus turi tik 6 berots. va jums ir rezultatas. tad atsiradus pirmiems simptomams gydyt ir tik gdyti. rezultatas bus jei saziningai laikysites visko.
pas ka uosviene lankesi nezinau. mama pas ka pavardes nepamenu.
kainu nesitikekit mazu. ar issitraukus visus teks gerokai virs tukstancio susiploti uz naujus, ar gydantis kainuos kelis simtus
As pradejau jau gydytis, tai pas mane is sunkesniu atveju. Sake tik tiek, kad sveiki dantys, tai bandysim saugoti. Jau turejau 2 lopo operacijas, laukia dar 2 . Kai issigydysiu, tada ziuresim ka toliau daryti. Gali buti, kad des is vidaus sukabinima ( nesimatys) poto estetinis plombavimas, nes yra tarpas tarp dantu virsutineme zandikaulyje. Bet viska reikejo anksciau daryti. O man poliklinikoje sake, kad tarpas atsirado del to kad nera galiniu dantu.net neuzsimine, kad turiu tokia liga. O dabar tik chirurginis gydymas. Na ka jau padarysi, tenka ir baime nugaleti dantistu, nes noriu sveiku ir graziu dantuku.
giintte parašė:
Sveikos, gal žinot ar silales baseine galima su leliukais kažką nuveikti?gal yra kažkokie užsiėmimai ar kažkas pan?
![]()
Sveika, yra yra, lyg du kartus per savaite ryto puseje?pagooglink ?