Cepau parašė:
100 kart sita fraze girdejau, kai kraujavau 4,6, 7 sav.... fuck it! Issaugojau savo vaika, nepasidaviau, jis sveikas ir nuostabus berniukas!
Laba diena, galite plačiau papasakoti, kas Jums buvo ir kaip pavyko vaikelį išsaugoti?
Cepau parašė:
100 kart sita fraze girdejau, kai kraujavau 4,6, 7 sav.... fuck it! Issaugojau savo vaika, nepasidaviau, jis sveikas ir nuostabus berniukas!
Laba diena, galite plačiau papasakoti, kas Jums buvo ir kaip pavyko vaikelį išsaugoti?
Ingridux parašė:
Sveiki! Pradejus teplioti nenumojau ranka, nelaukiau kažko, nepalikau visko "atrankai", ta pacia diena tik pradejus teplioti pasidariau prg, jo truko, perskambinau gal 10kabinetu ginekologu, kas priimtu ta pacia diena, jau vakare buvau pas gydytoja, buvo tik puslyte, sirdeles dar nesimate, is kart parodziau tyrimu rezultatus, paskyre naudoti utrogestan ovules du kart dienoje, ir gulimas rezimas... 12 sav praleidau praktiskai lovoje ir naudojau vaistus, ir labai labai tikejau!!! Kai pradejau 7sav kraujuoti svieziu krauju ta pacia valanda nuvykau i klinikas, tada pamaciau jau ir sirdute❤️ Is kur buvo sviezus kraujas neaisku, bet daugiau nesikartojo
Mano mazasis sunus - stebuklas❤️
Ir siaip esant kazkokiems nusiskundimams geriau kazka daryti del zirniuko, negu nieko nedaryti ir laukti🙏
Cepau parašė:
Sveiki! Pradejus teplioti nenumojau ranka, nelaukiau kažko, nepalikau visko "atrankai", ta pacia diena tik pradejus teplioti pasidariau prg, jo truko, perskambinau …
Man 6+ 5 sav. Šiandien prasidėjo tepliojimai rudos spalvos. Kadangi mano ginekologė šiandien nedirba, tai vykau į priimamąjį. Ten apžiūrėjo, sakė, jog viskas gerai. Pasidariau progesterono tyrimą, vakare bus rezultatai, bet kvaila, kad savaitgalis, tik pas ginekologę galėsiu nuvykti pirmadienį.
Ingridux parašė:
Man 6+ 5 sav. Šiandien prasidėjo tepliojimai rudos spalvos. Kadangi mano ginekologė šiandien nedirba, tai vykau į priimamąjį. Ten apžiūrėjo, sakė, jog viskas gerai.…
Lovos rezimo laikykites, viskas bus gerai🎈
Cepau parašė:
Lovos rezimo laikykites, viskas bus gerai🎈
Dabar savaitgalį tikrai gulėsiu. Ginekologė priimamajame sakė, jog nebūtina imti biletenio, nes mano darbas sėdimas. Anot jos, nebūtina visada gulėti, svarbu nieko sunkaus nekilnoti.
Ingridux parašė:
Dabar savaitgalį tikrai gulėsiu. Ginekologė priimamajame sakė, jog nebūtina imti biletenio, nes mano darbas sėdimas. Anot jos, nebūtina visada gulėti, svarbu nieko …
Del sedejimo man ginekologe minejo, kad irgi negerai, kunas turi buti horizontalioje padetyje, kaip kas nelabai jau ir pamenu as dirbau is namu, visada pusiau gulimoje padetyje
bet as dalinuosi savais isgyvenimais, jums gal ka kitaip patars
Cepau parašė:
Del sedejimo man ginekologe minejo, kad irgi negerai, kunas turi buti horizontalioje padetyje, kaip kas nelabai jau ir pamenuas dirbau is namu, visada pusiau gul…
Ačiū už atsakymus ur patirties pasidalinimais 😉 katik gavau progesterono tyrimo atsakymus, tai mano 77 ( riba nuo 35 rašo), tai kaip ir geras mano progesteronas. Ir HCG irgi geras, po poros dienų pakartosiu šį tyrimą, noriu pamatyti jis auga ar ne. Jei čia kažkas patologiškai negerai, tai niekas nebepadės.
Ingridux parašė:
Ačiū už atsakymus ur patirties pasidalinimais 😉 katik gavau progesterono tyrimo atsakymus, tai mano 77 ( riba nuo 35 rašo), tai kaip ir geras mano progesteronas. Ir…
Neblogas progesteronas man tepliojo, kol placenta nepakilo
Svajoniukas parašė:
Neblogas progesteronasman tepliojo, kol placenta nepakilo
O kaip Jūs vartojote progesteroną?
Ingridux parašė:
Ačiū už atsakymus ur patirties pasidalinimais 😉 katik gavau progesterono tyrimo atsakymus, tai mano 77 ( riba nuo 35 rašo), tai kaip ir geras mano progesteronas. Ir…
Prg tikrai geras! Ilsekites, viskas bus gerai🎈