1. Didzioji 7 m. 11 mėn.

    2018.04.14 16:29 (prieš 1 m.)

    Bianka parašė:
    Tai nedaplakėt greičiausiai. Dar plakit Perplakus jis pradeda darytis kaip varškės gabaliukais (sviestas susidaro) ir atsiskiria skystis. jei tik suskystėjo - ne…

    Ačiū, einu bandyti!

  2. 13 m.
    17 m. 9 mėn.

    2018.04.14 16:29 (prieš 1 m.)

    Bianka parašė:
    Tai kaip ir tvoreles Tiesiog aptepu, išlyginu ar atvėsinu tortą ir dedu kepimo popieriaus juostą su šokoladu aprašytą , vėl dedu į šaldytuvą ir tada nuimu po…

    O kaip tinkamai paruosti sokolada, kad jis ant popieriaus neliktu?

  3. Mažyliukė 3 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 6 mėn.
    Dukrytė 6 m. 2 mėn.

    2018.04.14 16:30 (prieš 1 m.)

    monikyte parašė:
    Tą žinau, man bemaišant dažus, kremas jau buvo tinkamos konsistencijos, bet trūko spalvos ryškumo, tai kol išmaišiau ir paskystėjo... nebeatitaisysiu?

    Aš dar gerai pavėsinčiau ir dar paplakčiau kol vėl sutvirtės Jis ne dėl perplakimo suskystėjo, tiesiog buvo iki galo nedaplaktas

  4. Mažyliukė 3 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 6 mėn.
    Dukrytė 6 m. 2 mėn.

    2018.04.14 16:31 (prieš 1 m.)

    Kuculis parašė:
    O kaip tinkamai paruosti sokolada, kad jis ant popieriaus neliktu?

    Pirmiausia reikia šokoladą temperuoti, tik tada gausis gerai su juo dirbti ir jis nebijos taip šilumos, bus traškus, blizgus ir netiž vos paimtas į rankas Aš naudoju vadinamąjį seeding temperavimo metodą

    1
  5. Mažyliukė 3 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 6 mėn.
    Dukrytė 6 m. 2 mėn.

    2018.04.14 16:32 (prieš 1 m.)

    Kuculis parašė:
    O kaip tinkamai paruosti sokolada, kad jis ant popieriaus neliktu?

    Tiesa turiu nusipirkus šokolado tirpinimo mašiniuką nedidelį namams tai jis ir temperavimui puikiai tinka ir glazūroms ruošti ir pan

    1
  6. Mažyliukė 3 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 6 mėn.
    Dukrytė 6 m. 2 mėn.

    2018.04.14 16:33 (prieš 1 m.)

    Kuculis parašė:
    O kaip tinkamai paruosti sokolada, kad jis ant popieriaus neliktu?

    Kai su temperuotu šokoladu aprašote kepimo popieriaus juostą ir jis pasidaro mažai lipnus, pradeda stingti (viskas vyksta gan greitai jei teisingai temperavote), reikia apvynioti atvėsintą tortą ir dėti su visu popierium į šaldytuvą kokia 5-10 min ir tada atsargiai tas popierius labai lengvai nusiima ir tvorelė lieka prie torto

    2
  7. 13 m.
    17 m. 9 mėn.

    2018.04.14 17:04 (prieš 1 m.)

    Bianka parašė:
    Kai su temperuotu šokoladu aprašote kepimo popieriaus juostą ir jis pasidaro mažai lipnus, pradeda stingti (viskas vyksta gan greitai jei teisingai temperavote), re…

    Oho kaip sudetingai atrodo Tikriausiai man, neigudusiai, be to aparaciuko nepavyks Aciu Jums, Bianka, uz paaiskinima!

  8. Mažyliukė 3 mėn. 2 sav.
    Sūnelis 4 m. 6 mėn.
    Dukrytė 6 m. 2 mėn.

    2018.04.14 17:09 (prieš 1 m.)

    Kuculis parašė:
    Oho kaip sudetingai atrodo Tikriausiai man, neigudusiai, be to aparaciuko nepavyks Aciu Jums, Bianka, uz paaiskinima!

    Nėra už ką Viską galima ir ant garų vonelės padaryti, tik žymiai sudėtingiau temperatūrą reguliuoti, bet tikrai pavyksta ;)

    1
  9. 2018.04.14 17:48 (prieš 1 m.)

    20
  10. 2018.04.15 12:34 (prieš 1 m.)

    Kuculis parašė:
    Oho kaip sudetingai atrodo Tikriausiai man, neigudusiai, be to aparaciuko nepavyks Aciu Jums, Bianka, uz paaiskinima!

    Tikrai nera sudetinga. Ne syki dariau ant garu voneles, pavyko tvorele. Aisku as sau, ne pardavimui

    1

Tema uždaryta

Ši tema yra uždaryta naujiems pranešimams.
Skelbimai
5,00 €
4 - 6 m. | 53,0 cm
3,00 €
86 | 15-24 mėn.