Komentuoti
  1. 2018.07.17 19:19 (prieš 3 mėn.)

    waidulea parašė:
    o kaip ta dvirati padarete? nerealu

    Ačiū! dviratis iš šokolado

    1
  2. Brigita 7 m. 10 mėn.

    2018.07.18 07:46 (prieš 3 mėn.)

    Merginos padėkit, kaip padaryti morengini „pertepimą” tortui? 🙏

  3. 2018.07.18 09:28 (prieš 3 mėn.)

    20
  4. 2018.07.18 09:32 (prieš 3 mėn.)

    Aidule parašė:
    Merginos padėkit, kaip padaryti morengini „pertepimą” tortui? 🙏

    Iškeptą morengą sulaužyti gabaliukais ir sumaišyti su sviestiniu kremu. Arba koks baltyminis kremas turimas omenyje

    1
  5. Brigita 7 m. 10 mėn.

    2018.07.18 09:58 (prieš 3 mėn.)

    Viletux parašė:
    Iškeptą morengą sulaužyti gabaliukais ir sumaišyti su sviestiniu kremu. Arba koks baltyminis kremas turimas omenyje

    Ačiū 🌸

  6. 4 m. 2 mėn.

    2018.07.18 11:00 (prieš 3 mėn.)

    vydovy parašė:
    Gal galetumet mane prideti? Jei taip parasykit asmenine zinute..

    Ir mane 😊🙏

  7. 2018.07.19 11:58 (prieš 3 mėn.)

    Laeta parašė:
    Priduodu Snickersą pagal save!
    Klasikiniuose receptuose man trūksta skonio ir per daug riebumo, tad sukonstravau …

    o kaip jus tuos sonus taip vienodai isbanguojat?

  8. 2018.07.19 13:42 (prieš 3 mėn.)

    Viletux parašė:
    Iškeptą morengą sulaužyti gabaliukais ir sumaišyti su sviestiniu kremu. Arba koks baltyminis kremas turimas omenyje

    O kaip jus dziovinat morenga? Gal galit tiksliai aprasyt ir procesa gamybos? Nes man lyg ir pavyksta, bet as iki galo nepasitikiu savo morengu, kad galeciau det i torta, nora norėčiau 🙄

  9. 2018.07.19 15:06 (prieš 3 mėn.)

    Mmsb parašė:
    O kaip jus dziovinat morenga? Gal galit tiksliai aprasyt ir procesa gamybos? Nes man lyg ir pavyksta, bet as iki galo nepasitikiu savo morengu, kad galeciau det i t…

    Namie aš jų nekepu, nes tiesiog nėra tokios žemos temperatūros dažniausiai jie apie 100 laipsnių džiovinami, labai nuo orkaitės/krosnelės priklauso, vienose 90, kitose ir 120 neparunda. O kodėl jūs bijot dėt į tortą?
    Man kažkada viena moterėlė sakė, kad kartais tortų viduje morengai būna ne tik išdžiovinti, bet net apkepti, kad tik ilgiau išsilaikytų traškūs, vis ruošiuosi išbandyt...

  10. 2018.07.19 15:18 (prieš 3 mėn.)

    Viletux parašė:
    Namie aš jų nekepu, nes tiesiog nėra tokios žemos temperatūros dažniausiai jie apie 100 laipsnių džiovinami, labai nuo orkaitės/krosnelės priklauso, vienose…

    Man kažkodėl atrodo, kad jis suminkstes gavęs dregmes. Sestadieni darysiu torta vyro gimtadieniui (sokoladini su morengo sluoksniu). tai jau cia pergyvenau kaip su tuo morengu daryt, bet tiesiog nusipirksiu, kazkodel nepagalvojau, kad nebutina paciai jo daryt 😕😁

Žinutės parašytos:

Naujas komentaras