skaistute24 parašė:
Sveikos, užvakar buvo mano gimtadienis, ir gimtadienio proga pasidariau pagal Si receptuką Napaleono tortuką😊 Skonis tobulas, aš tik vietoj tradiciška Napaleono tor…
As ikloju kepimo popieriu aplinkui zieda ☺️
skaistute24 parašė:
Sveikos, užvakar buvo mano gimtadienis, ir gimtadienio proga pasidariau pagal Si receptuką Napaleono tortuką😊 Skonis tobulas, aš tik vietoj tradiciška Napaleono tor…
As ikloju kepimo popieriu aplinkui zieda ☺️
giedre0811 parašė:
sviestinis kremas ant virsaus? ☺️
Tiesa pasakius niekad nesu darius sviestinio aptepimo,visada maskarpone/ grietinele.🙂
skaistute24 parašė:
Tortus, be išimties, visus surinkineju tik reguliuojamoj formoj. Acetatinę juostą naudoju tik duonos tortams, bet su ja ir atiduodu. Paprastiems tortams formos šonus juosiu trigubu kepimo popierium.
giedre0811 parašė:
Paprastas biskvitinis su grietinėlės/maskarponės pertepimu vyrui gimtadieniui 😁 su tiesiais krastais dar reiktu laaabai padirbet 😂
Šaunuolė!😊Reikia valgyti,padirbeti spesit,skoniui apdaila netrugdo!😊🌹
JurgaNe parašė:
Labai gražūs tortai 😊
Noriu pasiklausti, o Olafas iš valgomo popieriaus? Įdomu kaip jis stovi? Ir Elzai pritvirtinti reikia kažkuo patepti... Dukrytei norėčiau Minę kažkaip pritvirtint.
sandrute03 parašė:
Labas kepėjos🙂 Nesu profė, tik mėgėja tortukus gaminti🙂 Noriu paklausti, kaip "suklijuoti" cukraus masės papuošimus ant torto dengto taip pat cukraus mase. Įkeliu p…
Ant masės - tiesiog patepkit vandeniu.
Ant kremu aptepto torto dekoracijos ir taip puikiai prilimpa. Tik reikia, kad aptepimas būtų sviestinis.