Euforija parašė:
su kuo apdzibavai?
plakta grietinele
Euforija parašė:
su kuo apdzibavai?
plakta grietinele
daiva 33 parašė:
paprastutis![]()
nu tavo superiniai tortai ir dar vienos baisiai uzkliuvo uz akies,dabar nepamenu to niko
![]()
o jus cia pagal uzskayma kepat?
aciu...man iki tobulumo kaip pesciai iki marso,bet po truputi i prieki tai kaimynai,tai draugai papraso iskept,nes kai prie kokios progos paragauja besisveciuodami mano torciuku,neatsispiria neuzsisake
reginadr parašė:
Na pasirodau ir aš su šiandieniais darbeliais![]()
vau...
reginadr parašė:
Na pasirodau ir aš su šiandieniais darbeliais![]()
superiniai sermuksniai,o rankinukai tai man is viso apalpimas....saunumelis
reginadr parašė:
Kažkaip man vis patinka ant torto padėt kokį vaizdelį iš už lango, tai va taip ir šermukšniai pasidarė![]()
O rankinuką kai vieną padarai, tai taip azartas paima dar ir kitą darytPastebėjau, kad rankinukams labai patinka ir tinka visokios blizgios "kniedės"
![]()
ir jie kazkaip lengvai pasidaro,ir super atrodo...viena drauge paziurejus i pirma mano daryta rankinuka pamane,kad jis tikras
ruth1980 parašė:
ir jie kazkaip lengvai pasidaro,ir super atrodo...viena drauge paziurejus i pirma mano daryta rankinuka pamane,kad jis tikras![]()
Va būtent, kad visai nesunku, mano pirmą irgi už tikrą palaikė
www.ebay.co.uk/itm/Americolor-Soft-Gel-Paste-Kit-1-New-12-Colors-Food-Coloring-/190745382590?pt=Cake_Decorating_Supplies&hash=item2c694f8ebe mergytes ar galit patarti ar geri sitie dazai? ar kas galit padet...
ruth1980 parašė:
plakta grietinele![]()
sveiki. sakykite, o kaip ruosiate grietinele puosimui? paprastai isplakate su standikliu? ar dar kazka dedate? ar nenuciuozia ji?