Merginos zadancios gimdyti Trakuose, turiu ziniu, kad kolkas nepriema gimdymu, iki sausio men tai tikrai, kelintos dienos-patikslinti negaliu... tai kam aktualu pasiskambinkit pasitriraut👍🏻

Sąmoninga parašė:
Sveikos. Gimdyti pavasarį, kurios gimdete gal galite papasakoti savo patirtį nuo gydytojų iki slaugytojų nuo maisto iki priežiūros ir tvarkos. Ačiū![]()
Labas, gimdžiau rugpjūčio pabaigoje.
Viskas super. Gimdyvių mažai todėl tave prižiūri nuostabiai. Visos akušerės geros. Gydytojai taip pat. Palatoje esi viena su mažyliu. Su niekuo nesitariau.
Maistas kaip ir visose ligoninėse. Ne naminis, bet valgyti galima. 🙂
Gimdžiau trakuose visus tris vaikus ir tikrai niekur kitur nenorėčiau gimdyti.
Ramu, gera, vis ateina paklausia ar viskas gerai.
Naktinius duoda, jei reikia keis kiekvieną dieną.
Vienu žodžiu super
Egle.R. parašė:
Labas, gimdžiau rugpjūčio pabaigoje.
Viskas super. Gimdyvių mažai todėl tave prižiūri nuostabiai. Visos akušerės geros.…
Aciu uz informacija! Mane traukia gimdyti Trakuose, dar svarstau, bet vis tiek :)))
Domina kaip del vonios ten, gal zinote, nes matau pagal nuotraukas, kad yra, bet tikrai leidzia naudoti be problemu jei yra noras, o gal ir gimdymus i vendeni priima?
Ir dar klausimas - vienvieties palatos visiems, tai zinau, bet kaip del vyro, jei nori likti su manimi? Ar yra tokios seimos palatos ir galimybes?
Koklap parašė:
Aciu uz informacija! Mane traukia gimdyti Trakuose, dar svarstau, bet vis tiek :)))
Kai gimdziau vonios nemaciau ir nesiule geriausiu atveju ant kamuolio pasedejsu. Uz vyra susimoki ir jis miega palatoj su jum ant sofkutes
gimdziau pries menesi
Burburbuoleee parašė:
Kai gimdziau vonios nemaciau ir nesiulegeriausiu atveju ant kamuolio pasedejsu. Uz vyra susimoki ir jis miega palatoj su jum ant sofkutes
gimdziau pries mene…
Koklap parašė:
Aš irgi vonios nemačiau.
Dėl vyro taip susimokės padaris jam kovid testą. Ir palatoje su jumis bus. Mane buvo pagulde palatoje su tualetu ir dušu. Teks aišku susimokėti ir už vieta vyrui
Egle.R. parašė:
Aš irgi vonios nemačiau.
Dėl vyro taip susimokės padaris jam kovid testą. Ir palatoje su jumis bus. Mane bu…
Koklap parašė:
Vonia yra, didele ir patogi😍bet tik vienoj gimdykloj, jei bus uzimta tuo metu, tai neteks pasilepint... vonioj galima but kiek nori, bet gimdyt vistiek teks sausumoj🙈😂