Ocean Ni parašė:
Iš čia![]()
As irgi is cia! Rekomenduoju👏
Ocean Ni parašė:
Iš čia![]()
As irgi is cia! Rekomenduoju👏
Ocean Ni parašė:
O Inositolis ir Myo-inositol čia įtariu tas pats?Kokią ir jo dozę naudojat?
![]()
Is to paties puslapii, 500mg🤞
Banther parašė:
Is to paties puslapii, 500mg🤞
Aš dar pradedu gerti Fertilovit Fpcos, specialiai sukurtas moterims su policistinėmis k., norinčioms pastoti. Tai juose yra ir to Myo-inositolio nemažas kiekis 2.03 g, tik q10 mažokai, dėl to geriu papildomai 400mg, gal ne bus per daug.
Jei kas su policistinėm be manęs, gal pravers info. Vertas dėmesio papildas, dar tik pradedu vartoti, bet Austrų gamybos, gan rimta sudėtis, tai dedu daug vilčių į jį
Ocean Ni parašė:
Iš čia![]()
Omg kiek čia jų daug? Kurį renkatės? Man Dr. Emre sake varyoto 200mg per dieną 🤔 bet kuris cia geriausias 🙈
Turiu atlikusi, gal kam reikia. Klaipėda.
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-inositol-powder-8-oz-227-g/126
Sukurta tema kur galima parduoti nenaudojamus / atliekamus vaistus po IVF
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/parduodami-vaistai-po-ivf-IUI
Ziogopieva parašė:
Turiu atlikusi, gal kam reikia. Klaipėda.
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-inositol-powder-8-oz-227-g/126
Merginos, likimo sesės, ačiū visoms, kurios dalinotės informacija, patarimais ir atsiliepimais. Mano TR klinikos pasirinkimo ir IVF dilemos jau praeityje. Esu po transferio. Dabar lendu į "olą" tyliai laukti rezultatų ir į imuno pasaulį. IVF ir TR savo darbą atliko, jei darbą atliko ir genetika, tai bus eilė imuno.
Kai rinkausi kliniką, ėjau savotiškai prieš srovę ir pasirinkau ne Bahceci ar Emre, o Memorial.
Prisėsiu kada parašyti konkrečiau, kas ir kaip buvo, o dabar tik labai trumpai - be menkiausio abejonės šešėlio nuoširdžiai rekomenduoju Memorial!
Viskas ten labai labai gerai. Didelė, stipri klinika, visi procesai po vienu stogu, viskas puikiai sustyguota, komunikacija sklandi, priežiūra superinė (per 12 stimuliacijos dienų turėjau 7 apžiūras, o per visą procesą dar tris išsamias konsultacijas; čia be punkcijos ir įkėlimo). Gydytojai ir seselės ne tik daro savo darbą, dirba tiksliai ir užtikrintai, bet ir yra labai dėmesingi, žmogiški, malonūs (blogiausiu atveju - neutralūs). Be savo pagrindinės gydytojos, kuri prižiūrėjo stimuliaciją ir visą mano gydymą, turėjau reikalų dar bent su 6 gydytojais (prof. Semra, punkcijos gydytoja, pagrindinis embriologas, transferio gydytojas, vienas pavaduojantis gydytojas stimuliacijos metu ir vienas tiesiog stabtelėjęs tarpdury laiku ir vietoje nuraminti ir patarti). Visi labai žmogiški ir dėmesingi, nors galėtų būt skubantys, pavargę, abejingi ar pikti, nes dirba daug (vieną dueną buvo 17 punkcijų per vieną dieną). Memorial turi daug gydytojų ir su kiekvienu pacientu dirba komanda. Apie daugybę malonių seselių, anesteziologą ir kitus net nekalbu. Dauguma ir padrąsina, ir nuramina, ir palinki sėkmės, nelygu ko konkečioje situacijoje reikia.
Mano atvejį prižiūrėjo ir kaip mano gydytoja buvo nurodyta pati Semra (nors darbą pagrinde darė kita gydytoja, bet ir su Semra turėjau tris konsultacijas). Bet nemanau, kad kažkas būtų buvę iš esmės kitaip, jei būčiau kito gydytojo pacientė.
Klinika didžiulė, lyg ir didžiausia TR, bet ten ne konvejeris, ten - didžiulis skruzdėlynas, kuriame visi žino, ką daro, ir visi padaro, ką turi padaryt. Ir kai ateina tavo eilė "į sceną", kiekviena "skruzdėlytė" žino tavo vardą ir ką jai su tavim daryt Patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos!
Beveik viską ir surašiau Liko tik malonios smulkmenos: puikus maitinimas abiem su vyru tiek punkcijos, tiek transferio metu; asmeniškai priskirta patyrus seselė kraujui paimt (nes prasitariau, kad labai bijau); gydytoja, kuri po mano punkcijos išėjo atostogų, bet kasdien sekė situaciją ir siuntė balso žinutes apie embrionus ir tolimesnius žingsnius; seselės, kurios atneša kuo ašaras nusišluostyt; konkretus, bet ir jautrus, ir prie bajerio, ir nuraminantis koordinatorius (Azat); gera valgykla pačioje ligoninėje, kur galima tiek papusryčiauti, tiek papietauti, tiek pavakarieniauti.
Ai, tiesa, konsultacijų tai dažniausiai reikėdavo palaukt, ne visada nurodytu laiku priėmė, bet čia smulkmena.
Sunda parašė:
Beveik viską ir surašiauLiko tik malonios smulkmenos: puikus maitinimas abiem su vyru tiek punkcijos, tiek transferio metu; asmeniškai priskirta patyrus seselė …
Laikom kumstukus 🙏
Domina, kiek gavot kiausialasciu, ir kokia kokybe blastuku.