Karolina12345 parašė:
Sveikos,
Manau, puikus planas, sėkmės!!
Karolina12345 parašė:
Sveikos,
Manau, puikus planas, sėkmės!!
Karolina12345 parašė:
Sveikos,
Jeigu neesate darę laparoskopijos ar histeroskopija ja reikia atlikti pries IVF ir nusivezti rezultatus (histeroskopija atlieka ir vietoje tik reiks moketi)
O jus lietuvoje jau bandet IVF?
Turkijoje dar yra Bakceci klinika irgi geros rekomendacijos.
As kai rinkausi turejau nuotolines konsultacijas su bakceci ir memorial tuomet pasirinkau pagal tai su kuo buvo aiskesne komunikacija.
Memorial apziuri skirtingi daktarai kas dien, kartais ir keli vienu metu apziuri/tariasi. Visi pasirode labai profesionalus, puikiai kalba angliškai. Gydyma taiko individualiai pagal kasdienos kraujo rezultatus ir folikulu matavimus.
Bet pasirinkit kur jums labiau "waibina"
Karolina12345 parašė:
Aciu uz patarimus!
HSG jie paprastai darosi pas save TR po punkcijos. Lt ne visad ir kokybe tinkama kiek esu skaicius
MelynasPaukstelis parašė:
HSG jie paprastai darosi pas save TR po punkcijos. Lt ne visad ir kokybe tinkama kiek esu skaicius
Aha, Lilya sakė prieš stimuliaciajos pradžią arba kitą dieną po punkcijos. Tai, kaip suprantu tada reikia atvyki ne antrai ciklo dienai, bet dar anksčiau iki mėnesinių, taip?
Gal galit apšviesti - man truputį keista, kad prieš pat stimuliacjią gimdą šviečia rentgenu, negi čia nekenksminga? Ar čia aš kažką ne taip suprantu?
O jei kitą dieną po punkcijos, ar nėra, kad labai skauda kai ten ir taip jau viskas sujudinta?
Karolina12345 parašė:
Aha, Lilya sakė prieš stimuliaciajos pradžią arba kitą dieną po punkcijos. Tai, kaip suprantu tada reikia atvyki ne antrai ciklo dienai, bet dar anksčiau iki mėnesi…
pries stimuliacijas man nesiule, tai nezinau, bet gal turejo omeny menesi ar du pries stimuliacijas...po punkcijos manau skauda tiek pat kiek ir paprastai. Man del susiklosciusios situacijos dare po valandos po punkcijos, siaip daro kita diena po punkcijos. As isgeriau paracamolio pries tai-tai zinok, visai neskaudejo, nu gal ciut nezymiai ir labai trumpai
MelynasPaukstelis parašė:
pries stimuliacijas man nesiule, tai nezinau, bet gal turejo omeny menesi ar du pries stimuliacijas...po punkcijos manau skauda tiek pat kiek ir paprastai. Man del …
Ok, ačiū, manau tarsiuos, kad po punkcijos darytų, kad nereikėtų labai anksti atskristi.
Karolina12345 parašė:
Ok, ačiū, manau tarsiuos, kad po punkcijos darytų, kad nereikėtų labai anksti atskristi.
Man E irgi liepe GF darytis, tai lb bijojau ir domejausi. Kas LT daresi, daugumai lb skaudejo, TR -mazumai.
Donciuta parašė:
Kas darėte FET blokuotame cikle sėkmingai, kada nutraukėte progesteroną? Gal kažkaip sekėte, ar viskas gerai nutraukus? Man sakė nutraukinėti nuo 12 savaičių, bet k…
as stimuliuotam nuo 12sav pradejau mazinti, pilnai baigiau 14sav. Siaip placenta turi ta darba atlikti jau nuo 12sav