Ocean Ni parašė:
Vakar gimiau ir aš, kaip mama ♥️
Nors turėjo būti planinis CP, dukrytė pati nusprendė kada jai ateiti, 40+2 d. Vaka…
Didziausi Sveikinimai 🥰 ramiu nakteliu 🌺
Ocean Ni parašė:
Nors turėjo būti planinis CP, dukrytė pati nusprendė kada jai ateiti, 40+2 d. Vaka…
Didziausi Sveikinimai 🥰 ramiu nakteliu 🌺
Troja5 parašė:
Sveikos, gimdos nuotrauką Kaunas/Vilnius kur darėtės kad tiktų turkam? ( Memorial). Ir Kaunietės pas ką lankėtės gal galite PM parašyt kas suprato temą pasiruošimo,…
Vilniuje prieš keletą mėnesių dariausi klinikoje Hila, tai tiko.
Donciuta parašė:
Man dar ne 40+, bet, mano nuomone, Turkijoje verta pabandyti, nes mums rezultatai buvo žymiai geresni nei lt ir Latvijoje, nėra ką net lyginti. Mums asmeniškai pavy…
Sveikinimai!!!☺️
Ocean Ni parašė:
Sveikinimai, nuostabu😍
Donciuta parašė:
Taip, kitą pradėjome Lietuvoje. Vaistus tam kartui parsivežėm iš Turkijos, bet kitam kartui nusipirkdavau klinikoje lt, kurioje apžiūrėdavo. Emre pasakydavo kokių v…
Sveiki, o kokioje klinikoje LT daretes apziuras ir kraujo tyrimus ir ar tai daret kas dien?
Ocean Ni parašė:
Sveikinimai tapus Mama! Aukit sveikutės!
Titinyte parašė:
Sveiki, o kokioje klinikoje LT daretes apziuras ir kraujo tyrimus ir ar tai daret kas dien?
Lankydavaus NW pas Mockevičienę arba BAK pas Žitkutę. Tikrai nėra pigu, bet man asmeniškai šios gydytojos labai patiko ir puikiai viską sužiūrėdavo. Kraujo tyrimus tiesiog Rezus pasidarydavau. Ne kasdien. Pirmas vizitas ciklo pradžioje, tada stimuliuojant po 4 - 5 dienų, o tada jau spręsdavom pagal folikulų dydžius, ar dar reikia vieno vizito, ar jau reikia skristi į Turkiją. Skridimas į Turkiją irgi visad labai spontaniškas, dažniausiai jau reikėdavo kitą dieną ar po dviejų dienų skristi. Minusas tas, kad kartais bilietai daug brangesni skrendant kitą dieną, bet bilietų visad yra, nes kasdien net keli skrydžiai.
Ocean Ni parašė:
O Dievulėliau, kaip jautru, kaip gražu, ašarą nubraukiau... 🥰😇❤️🙏 Sveikinimai kuo didžiausi, aukit didelės, sveikos ir laimingos, bus be galo mylima mergytė, Jūsų laimė, Jūsų ilgai lauktas stebuklas 😇❤️🌸💝