2020.03.05 10:07 (prieš 10 mėn.)
Murrke parašė:
Bet suskaiciavo, patikrino receptus, stimuliacijos protokola ir paleido su vaistais.
geras, o tai ka jie ten vln suprato is recepto ar protokolo jei turkiskai viskas?
bent jau mano receptai kas buvo tai nieko nejo ten surpast, ir kiekiu nerase. pirmu kartu pirkau kelias dezutes ir paskiau pirkau be recepto dar kelias ir svirkstus..
del pasiklydimo, tai taip atrodo baisu, kai nesi ten. o daugiau tai kazkaip susigaudai, o jei dar kazkiek susikalbet gali angliskai, tai pades ir parodys jei reikia.
man kazkaip nebaisu buvo pasiklyst, as ir viena kai buvau su autobusais, metro vazinejau, taxa emem tik po punkcijos ir isodinimo, o daugiau niekada. tik tiek kad jei reikia kazkur eit susirast vieta,. tai jau reikia is anksto pasiziuret kelia, jei nera interneto gatvej.
o autobuse man karta buvo, kad ilipau ne i ta kai vaziavau i Memoriala paziuret pirma diena, gerai, kad dar ne i konsultacija, klausiu vairuotojo, jis nekalba. ir neina suprast kur man reikia islipt nes tern tu perpa stoteliu kelios buvo atrodo. ir tada jis atsistojo ir paklause kas kalba angliskai autobuse
ir mano didziam nustebimui buvo mergaite gal 8 ar 9 metu kuri puikiai kalbejo angliskai ir man pavertejavo