Sveiki, kokia eiga yra snaiguciu isodinimo? 2c.d daraisi echoskopija folikulu ir endometriumo, e2 ir Lh. Siunti viska jiems. Kas toliau? Ar dar reik kazko? Ar reik kokius vaistus vartot?
Dekui

uogiukas parašė:
Sveiki, kokia eiga yra snaiguciu isodinimo? 2c.d daraisi echoskopija folikulu ir endometriumo, e2 ir Lh. Siunti viska jiems. Kas toliau? Ar dar reik kazko? Ar reik …
Paskiria estrofem jeigu viskas gerai. Bent jau man taip skyrė
Hedit parašė:
Paskiria estrofem jeigu viskas gerai. Bent jau man taip skyrė
O kelinta ciklo diena paskyre estrofema? Jis tabletinis ar gelis? O kiek dar kartu ejot echo darytis?
uogiukas parašė:
O kelinta ciklo diena paskyre estrofema? Jis tabletinis ar gelis? O kiek dar kartu ejot echo darytis?
Pirmą kartą paskyrė nuo 2 cd 3 kartus dienoj, tabletės. Šįkart taip išėjo kad nuo 5 cd, 4 k/d. Echo dariau 2 cd, tada tik atvykus į Tr, buvo 14 cd. 14 cd dar gavau ovitrelle, iki įkėlimo dar gėriau prednol ir aspiriną, leidausi prilutex 2 k/d (pirmą kartą naudojau crinone gel, dabar jo Tr nėra). Dar gavau proluten depot 14 cd ir įsodinimo diebą, po to kas savaitę iki 7 savaitės. Prednol tik iki įsodinimi, aspiriną geriu iki šiol, prolutex iki 10 sav, bet aš nuo 7 savaitės pakeičiau į crinone, gydytojui leidus. Dabar kai rašau atrodo kad žiauriai daug 🙈😀 bet šiaip tikrai nedaug
Hedit parašė:
Pirmą kartą paskyrė nuo 2 cd 3 kartus dienoj, tabletės. Šįkart taip išėjo kad nuo 5 cd, 4 k/d. Echo dariau 2 cd, tada tik atvykus į Tr, buvo 14 cd. 14 cd dar gavau …
Aha tikrai daug
uogiukas parašė:
Estrofemas- gleivinei auginti taip? O kas toks prednol? Kam jis skirtas?
Prednizolinas, kaio suorantu imunitetui prislopinti lrieš sodinimą
Krisefe parašė:
o mes pagaliau esam stambule pagaliau sulaukėm mėnesinių (nuo streso matyt vėlavo dar) rytoj einame pirmai apžiūrai![]()
Sekmes. O kiek bustas,db kainuoja parai?