Pipiriuke parašė:
Sveikos, mergytes, kas darete MTHFR santarose, per kiek laiko atejo atsakymai? 🤔
Per 3sav. gavau atsakymus.
Pipiriuke parašė:
Sveikos, mergytes, kas darete MTHFR santarose, per kiek laiko atejo atsakymai? 🤔
Per 3sav. gavau atsakymus.
Opus1 parašė:
Sveikos, man itaria ASF, vakar buvau Kaune pakartoti tyrima, tai ats bus uz 2-3sav. Vis skaitineju internete apie šį sindromą ir niekaip nesuprantu.. Ar ji reikia g…
Na man nustatė, tai kaip ir gerti visą gyvenimą, bet aš kadangi planuoju nėštumą, tai tikrai geriu, o ateityje manau darysiu gal tiesiog kartais pertraukas. Pastatojus dar reikės naudoti fraxipariną iškart, leistis kiekvieną dieną.
simesh parašė:
Na man nustatė, tai kaip ir gerti visą gyvenimą, bet aš kadangi planuoju nėštumą, tai tikrai geriu, o ateityje manau darysiu gal tiesiog kartais pertraukas. Pastato…
Rekomendavo gyd gerti visa gyvenimą? Nes man minėjo tik nestumo metu gerti.. 🤔 Turbūt kiek daktaru tiek nuomonių...
Sveikos 🙂 aš ką tik po antro nesivystančio, noriu jūsų patarimų-ką daryt toliau? Prašyt ginės siuntimo dėl skydliaukės hormonų ir abiems su vyru registruotis pas genetikus? Gal žinot pas ką geriausia Kaune? Abu kartus vaisiaus širdutė nustojo plakti 8-9 sav. O įsikibę tai gerai abu, su vaistais pirmą kart tik 3 d išsivalė, šį kart net per 3 nepavyko, teko abraziją daryt. Tai noriu priežastį žinoti, jau bijau bepastoti. O leliaus abu jau labai norim... jei reikės, mokėsim už tyrimus ir gydymus, kad tik pavyktų 🥰
Siulyte parašė:
Sveikos 🙂 aš ką tik po antro nesivystančio, noriu jūsų patarimų-ką daryt toliau? Prašyt ginės siuntimo dėl skydliaukės hormonų ir abiems su vyru registruotis pas ge…
Rekomenduoju afs tirtis, pas netikus dėl kariotipu, tada skydliauke ir imunologus. Jei jie nieko neras vis tiek kažkur jus nukreips. Jie mane kaip grandinėle siuntė vienas pas kita tai gavosi pakankamai nuosekliai 😞
Usne123 parašė:
Rekomenduoju afs tirtis, pas netikus dėl kariotipu, tada skydliauke ir imunologus. Jei jie nieko neras vis tiek kažkur jus nukreips. Jie mane kaip grandinėle siuntė…
Ar pavyko rasti priežastį? Mums antras iš eilės nesivystanciu ir nežinom kur ieškoti problemos... genetikai, endokrinologe, hematologe, imunologai aplankyti (laukiam ats iš imuno, prl padidėjęs ir rasta ureaplasma...)
Pipiriuke parašė:
Ar pavyko rasti priežastį? Mums antras iš eilės nesivystanciu ir nežinom kur ieškoti problemos... genetikai, endokrinologe, hematologe, imunologai aplankyti (laukia…
Man prl padidėjęs, priežasties nerandam vis dar ieškom tikiuosi rasim ir pavyks. Laikykites labai jus suprantu ir užuojauta dėl netekčių :/
Tai dabar kai sulauksiu histologinio eisii
Usne123 parašė:
Man prl padidėjęs, priežasties nerandam vis dar ieškomtikiuosi rasim ir pavyks. Laikykites labai jus suprantu ir užuojauta dėl netekčių :/
Tai dabar kai sulauksiu histologinio atsakymų eisiu pas ginę, tai jos ir peašyti siuntimo? Ar pačiai iš anksto jau registruotis? Pas genetikus turbūt abiem su vyru reikės?
Siulyte parašė:
Tai dabar kai sulauksiu histologinio eisii
Aš realiai kitą dieną po abrazijosėjau pas šeimos gydytoją dėl genetiku. Eilės didelės bent jau santariškėse, tai bent šiek tiek laiko susitaupe nei prašyti siuntimo tik kontrolinės patikros metu... siuntimas reikallingas ir vyrui.
Sveikos, ar yra čia moteryciu su persileidimo priežastimi dėl staigiai krentančio progesterono? Praėjau visus turbūt jau tyrimus, liko dar mthfr, bet trečio nestumo metu pradėjau tirtis progesterona. Kadangi geriau pastoviai duphaston, gine labai gerai buvo itikinusi, kad neverta tirtis, viskas ok. Deja su trečiu nėštumu pamačiau kad ne ok, issityrusi 5.3 sav gavau ats prg- 27. Jis man staigiai krenta pačioje nestumo pradžioje kaip dabar suprantu. Jokių tepliojimu nėra.. Kaip suprantu čia gali būti geltonkunio nepakankamumas?