Falsee parašė:
išsigydžiau parvum vasarį, na ir vėl jaučiu, kad ji grįžo pas mane su kaupu. Pas Ginę tik lapkričio 3 d. O skausmas nežmoniškas. Kaip mažinti tą deginimo jausmą? Ga…
O tikrai ne urealyticum jum? Nes man jokių uždegimų nebuvo...
Falsee parašė:
išsigydžiau parvum vasarį, na ir vėl jaučiu, kad ji grįžo pas mane su kaupu. Pas Ginę tik lapkričio 3 d. O skausmas nežmoniškas. Kaip mažinti tą deginimo jausmą? Ga…
O tikrai ne urealyticum jum? Nes man jokių uždegimų nebuvo...
Aš jau nebežinau, ką ir galvoti. Nes nuomonių daug ir visokių. Kaip suprantu (jei gerai suprantu) pas mane ureaplasma parvum rado, jau du kartus iš eilės. Gėriau azitromicino, neišgydė, tada doksiciklino kursą, Po jo praėjo beveik mėnesis, penktadienį tyrimą pakartojau. Laukiu atsakymo. Man būtina jį išsigydyti. Nes gegužę nutrūko nėštumas, jį reikėjo nutraukti, nes neliko vaisiaus vandenų, paskui prisiskaičiau, kad ta ureaplasma tikrai galėjo sukelti vaisiaus vandenų uždegimą, savo ruožtu jų neliko. O pastoti dar tikrai planuoju ir noriu, taigi turiu būti tikrai "švari", kad tai nepasikartotų vėl...
Forumiete parašė:
Aš jau nebežinau, ką ir galvoti. Nes nuomonių daug ir visokių. Kaip suprantu (jei gerai suprantu) pas mane ureaplasma parvum rado, jau du kartus iš eilės. Gėriau az…
uzjauciu, tikrai ner inantis reikalas, ypac kai vel jauciu, kad atsinaujino
Forumiete parašė:
Aš jau nebežinau, ką ir galvoti. Nes nuomonių daug ir visokių. Kaip suprantu (jei gerai suprantu) pas mane ureaplasma parvum rado, jau du kartus iš eilės. Gėriau az…
aš irgi db antra kursa antibiotiku geriu Maksiflocina pagal antibiograma sikart israse, nes pirmi antibiotikai nebuvo veiksmingi. Siaip daktaras minejo, kad parvum nera pavojinga nestumui, ir jei nera jokiu simptomu ji net negydoma....man yra slapimo uzdegimas daznai kartojasi jei tik kojas pasalu....tai noriu irgi pries pastojant buti svari, nors sakau daktaras teigia gal net ne parvum issauke tuos uzdegimus...irgi nzn kur cia ta tiesa, bet nesinori savyje tos zarazos tureti...o Jusu vyra tyre ar rado? nes pas maniski nieko nerado tai tokia mistika...na gal jums sikart pavyks issigydyti ir neras jos...ai dar skaiciau kad macmir zvakutes gali padeti, bet idomu ar kas yra bande ir issigyde su jom
Falsee parašė:
Jeigu šlapimo pasėlis parodė neigiamą, tai yra šansų, kad atsinaujino ureaplasma ar ne?
Slapimo paselis butent tirta del urplazmos? jei taip , tai jei neigiamas td nebera, bet man kaip aiskino dakatarai moterims turetu buti daroma is nuograndu. nes gali buti ureplazma tik slaplei arba tik maksty, arba abejuose vietose kaip aiskino man.
Falsee parašė:
Jeigu šlapimo pasėlis parodė neigiamą, tai yra šansų, kad atsinaujino ureaplasma ar ne?
Iš šlapimo moterims netikslus, deja
Sveikos, šiandiena pasidariau testą ir va atsakymas, manau šie testai nemeluoja, bet vat turejau mycoplazma hominis ir ureoplazma parvum bakterijas, abu su vyrų gėrėm antibiotikus, ir dar nejau tirtis ar jos išnyko ar ne, tai norėjau paklausti jei dar turiu tas bakterijas jos nėštumui gali pakenkti? Be to dar pas manr yra lėtinė laimo liga, ilgą laiką geriau dėl jos irgi antibiotikus, bet simptomus dar ligos jaučiu... Tikriausia būtų geriausia kuo skubiau kreiptis i šeimos daktare ir jos paklausti, kaip cia kas bus... Prieš kelis mėnesius pradėjau gydymą dėl šių bakterijų bei laimo ligos, o ar pasveikau dar nežinau..