Fromvilnius parašė:
Sveikos,
Ar kai pradejote gerti antibiotikus nuo sitos infekcijos, buvote isitikinusios, jo…
Dazniausei moterys gere sulaukusios mm ir iki ov jau buna isgierusio ir galima planoti , bet cia jau gyditoja turietu jums pakomentot.
Fromvilnius parašė:
Sveikos,
Ar kai pradejote gerti antibiotikus nuo sitos infekcijos, buvote isitikinusios, jo…
Dazniausei moterys gere sulaukusios mm ir iki ov jau buna isgierusio ir galima planoti , bet cia jau gyditoja turietu jums pakomentot.
Fromvilnius parašė:
Sveikos,
Taip, reikia saugotis iki tol kol sulauksite neigiamo atsakymo tiek jūs tiek partneris. Gydymas tikrai gali ilgai užtrukti, man užtrukto apie 3 mėn, nes iš pirmo karto nepavyko išsigydyti.
Jei yra tikimybė pastoti per šį ciklą, tai palaukite kol bus aišku ir tada gydykitės. Jei kartais pastosite, skubiai informuokite gydytoją, gal yra antibiotikai nuo šios bakterijos tinkamų nėštumo metu.
ViGin parašė:
Taip, reikia saugotis iki tol kol sulauksite neigiamo atsakymo tiek jūs tiek partneris. Gydymas tikrai gali ilgai užtrukti, man užtrukto apie 3 mėn, nes iš pirmo ka…
Aciu. Vienas gyd man tvirtino, kad gydyti nereikia, kad dabar reikia spresti kitas bedas ( pas mane ju daug, nes mazas rezervas, blogi hormonai), o kitas gyd pirmiausia liepe sita issigydyti. Labai gaila laiko ir sveikatos, geriant stiprius antib, nes juos gerti liepe net 14 dienu. Dvi nuomones, issiskyrusios kardinaliai. Manote, gydyti butina?
Fromvilnius parašė:
Aciu. Vienas gyd man tvirtino, kad gydyti nereikia, kad dabar reikia spresti kitas bedas ( pas mane ju daug, nes mazas rezervas, blogi hormonai), o kitas gyd pirmia…
Su parvum yra tokia situacija, kad vieni gydytojai teigia ją naikinti, kiti, kad ji nieko blogo nedaro, o bet tačiau jei yra problemų su pastojimu ar buvo persileidimai/nesivystantys nėštumai, tai esu už tai, kad reikia gydyti. Taip ji gali nieko blogo ir nepadaryti, yra istorijų sėkmingų ir turint ją, bet gali ir pridaryti labai daug žalos vaisingumui ir visam bendram organizmui, tad per didelė rizika. Mano ginekologė buvo 100% užtikrinta, kad ją reikia naikinti, aišku pas mane buvo ir dar kitų nemažai bėdų, bet sutvarkius absoliučiai viską pavyko po 4 nesėkmingų nėštumų susilaukti vaiko.
ViGin parašė:
Su parvum yra tokia situacija, kad vieni gydytojai teigia ją naikinti, kiti, kad ji nieko blogo nedaro, o bet tačiau jei yra problemų su pastojimu ar buvo persileid…
Aciu. As manau palauksiu menesiniu ir tada pradesiu gerti vaistus.
Tūla parašė:
Ar ureaplasma parvum gali sukelti pasikartojančius persileidimus?
Kiek teko skaityt ir klausinėt pas gyd.nėra tą įrodančių tyrimų atlikta. Bet jei kartojasi persileidimai, kitų bėdų nėra, gal verta būtų kursą antibiotikų sugert
Tūla parašė:
Vienai moteriai kiek buvau girdėjusi, kad taip buvo
Tūla parašė:
Turėjau ureaplazma ir mycoplazma hominis ,tai kai jas išsigydziau sutapimas ar ne iš kart pastojau ,iki tol buvo keli persileidimai.