Pašvaistė_ parašė:
Tai vadinasi spalvų nepažįstu 🫠😁
Nes man į rožine visai nepanašu
Nu rožiniai raudoni. Bet tikrai ne pilki išdžiūvę
Pašvaistė_ parašė:
Pašvaistė_ parašė:
Na cia tikrai roziniai isdziuvimai, ne pilki🤣
laubur parašė:
Jis realiai ir nėra pilkas. Tik per foto kitaip atrodo. Tik kol nebuvo išdžiūvęs buvo rožinis, neryškus.
Šiandien darytas, tai tikrai daug mažiau ryškesnis. O ir pilvą daug stipriau pradėjo skaudėti, gelia klyna pirmą kartą, kokie spazmai. Tai manau jog bandė kabintis..
catanail parašė:
Na cia tikrai roziniai isdziuvimai, ne pilki🤣
Aš ir nesakiau jog pilki, man čia labiau violetiniai, nei rožiniai 😁
Ar ne geriau pasidaryti patikima testa nei save itikineti jog pastojote,persileidimas,biocheminis yra daug blogiau nei pripazinti jog neuzkibo.Pries mm tikriausiai daugumai skauda ir pilva,ir papilve,ir sonus.
Violetinius testus tikriausiai daretes su kazkuriuo senu nestumu?
Nes jus uzvakar klausete ar infant patikimi testai,niekas jums neatsake ir siandiena ikelete isdziuvusi.
Netuke parašė:
Ar ne geriau pasidaryti patikima testa nei save itikineti jog pastojote,persileidimas,biocheminis yra daug blogiau nei pripazinti jog neuzkibo.Pries mm tikriausiai …
Aš savęs ir neitikinėju
Juk kiekviena savo organizmą pažysta.
Man jau antrą savaitė skauda pilvą. Du nėštumus turėjau, ir žinau kokie tie pirmą požymiai. Nenoriu čia nieko įrodinėti. Tiesiog parodžiau jog po dviejų dienų pertraukos darytas testas yra blankesnis nei prieš tai. Tai ir kyla toks jausmas jog bandė kabintis.
Viskas, jokios čia tragedijos
Taip tie violetiniia yra prieš 5 metus daryti. Dabar tokiu nebėra 🤔
Taip klausiau, kadangi mačiau neryškia juostele ir klausiau ar patikimi.
Po dviejų dienų pasidariau vėl tokį patį testą ir buvo blankesnis. Tai kame čia problema?
Pašvaistė_ parašė:
Aš savęs ir neitikinėju![]()
Juk kiekviena savo organizmą pažysta.
Tik tame jog tie testai yra melagiai 😊Todel patariau pasidaryti kitos firmos,tik tiek.
Antra savaite jums skauda pilva tai nelabai logiskai jog tiek laiko jaustumete nestuma ar persileidima 😉 Po ov 6-12d zirniukas tiesiog ridinejasi neisitvirtines. O jus jau jautet 🙃
Netuke parašė:
Tik tame jog tie testai yra melagiai 😊Todel patariau pasidaryti kitos firmos,tik tiek.
O kokie patikimi?
Suprantu jog čia nelabai logiška, jog taip anksti skaudą. Bet man jau antrą savaitė skauda, bet gal ir ne dėl nėštumo, gal yra kokių kitų priežasčių.