Laurena parašė:
https://www.tv3.lt/m/naujiena/verslas/1048646/planuoja-keisti-vaiko-prieziuros-atostogas-ir-ismokas-numatomi-nauji-dydziai-ir-trukme#.XvmOcHczQrs.messenger
Maciau ir skaiciau nu bet kokia nesamone tai kur tuos kleckus padeti jei i darzeli nepriima ir nera kur palikti tai taip iseina turi aukle samdyti nu pipiec
Sveikos mamytės! Klausimas dėl bedarbio išmokos 🤦🏼♀️ Planuoju išeiti iš darbovietės, kai vaikui sueis 2 metukai. Jie skaičiuoja paskutinius 30 mėnesių, taip? Pirmus metus vaiko priežiūros išmokas gaudavau aš, antri metai buvo ant vyro. Kaip vyks skaičiavimas? Ar įsiskaičiuos perrašyti metai ant vyro ar bus tiesiog 12 mėnesių 0....? Labai dėkoju, jei bus kam pakomentuoti🙏🏻
_Aviete_ parašė:
Sveikos mamytės! Klausimas dėl bedarbio išmokos 🤦🏼♀️ Planuoju išeiti iš darbovietės, kai vaikui sueis 2 metukai. Jie skaičiuoja paskutinius 30 mėnesių, taip? Pirmu…
12men skaiciuos kaip butumet gavus minimalu atlyginima
aukseeelis parašė:
Dabar ir taip ir taip ziuriu. Prasau paaiskinkit man, cia kaip suprantu 2020.11.02 turesiu eit rasyt prasyma del vpa?
Iki 11.02 turit darbe parasyti prasyma del isejimo i VPA.
Pazymekit dar "man priklausanti NPD", jeigu jau taikot.
Laura86S parašė:
12men skaiciuos kaip butumet gavus minimalu atlyginima
Dėkui!! 🎈
[email protected] mama parašė:
Iki 11.02 turit darbe parasyti prasyma del isejimo i VPA.
Pazymekit dar "man priklausanti NPD", jeigu jau taikot.
O jei darbas su IDV? Reikia kažkokį prašymą ar kažką pildyti?
Price parašė:
O jei darbas su IDV? Reikia kažkokį prašymą ar kažką pildyti?
Sodroj tik.
Sveiki, gal kas atsakys 🙂
vaikui 2m sueis rugpjūtį, planuoju grįžt į darbą, bet taip pat planuojam antrą vaikelį. Jei grįžtu į darbą ir pavyks pastoti, ar antram vaikui skaičiuos išmokas kaip pirmam? Prasitęst trečius metus nesinori, nes negausiu jokios išmokos už trečius metus.