no.no. parašė:
Sveikos, gal žinot kada perveda kompensuojama darbo užmokestį? Kažkail maniau ,kad su vpa pinigais, bet negavau dar. Ar kažko nežinau?![]()
Apie ka jus cia? Baigiantis nga buna mokamas vpa kas men uz praejusi men nuo 15d.
no.no. parašė:
Sveikos, gal žinot kada perveda kompensuojama darbo užmokestį? Kažkail maniau ,kad su vpa pinigais, bet negavau dar. Ar kažko nežinau?![]()
Apie ka jus cia? Baigiantis nga buna mokamas vpa kas men uz praejusi men nuo 15d.
Chalvaa parašė:
Pildant vpa gavau lapą kad priskaičiuoga kompensuojamo darbo užmokeščio suma. Tai jos negausiu?
no.no. parašė:
Pagal kompensuojamą darbo užmokestį yra apskaičiuojama vpa išmoka. Tai jo niekas neperveda
no.no. parašė:
Pildant vpa gavau lapą kad priskaičiuoga kompensuojamo darbo užmokeščio suma. Tai jos negausiu?
Ten tiesiog apskaiciavimas pgal kuri jums mokama bus vpa ismoka...
Kad vienam lape gavau apskaičiuotą sumą, kitam lape gavau kad man priklauso komensuojamas darbo užmokestis. Jai pagal jį mokėtų tai nesamonį 😁😁 nu žodžiu reiks bandyt dar skambint . Kai aš aiškinaus, tai tas kompensuojamas man priklauao užtai kad kai auginau pirmagime kilo algos ,tai yra prarasti mano pinigai. Tai dabar pasimečiau net.
Sveiki. Rugpjucio 2 vaikui suejo 1 metai. Rugpjucio 3 isejau i darba. Rugsejo men negavau dar vaiko prieziuros ismokos(paradiau dviem metam), sodros paskyroj paziurejau mokejimas dar nera suformuluotas... ar as dabar negausiu? Ar kazka padariau ne taip? 🙄 as supratau, kad pajamos kai vaikui sueis 1 metai daryk ka nori, jos neitakos kitu metu likusios ismokos... :/
no.no. parašė:
Kad vienam lape gavau apskaičiuotą sumą, kitam lape gavau kad man priklauso komensuojamas darbo užmokestis. Jai pagal jį mokėtų tai nesamonį 😁😁 nu žodžiu reiks band…
Jums apskaiciuoja kompensuojama dienos uzdarbi, o tada paskaiciuoja pagal ji jusu ismoka.
Tas kompensuojamas dienos uzdarbis rodomas, kad zinotumete kaip skaiciavosi ismokos dydis.
Jo niekas neismokes jums. Nes pagal ji paskaiciuoja ir moka jums ismoka.
Jeigu su pirmu vaiku ismoka gaudavot ir prasyme zymejot, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki, tai gausit ta pati kaip su pirmu vaiku.
Kazka jus netaip visai supratot.
Kotryna123 parašė:
Sveiki. Rugpjucio 2 vaikui suejo 1 metai. Rugpjucio 3 isejau i darba. Rugsejo men negavau dar vaiko prieziuros ismokos(paradiau dviem metam), sodros paskyroj paziur…
Tiesiog vėluoja mokėjimas. Išmoką gausite kaip ir priklauso. Antrais išmokos metais dirbti galima. Tačiau išmokos gavimas turi būti pasirinktas dvejus metus
avietuke parašė:
Tiesiog vėluoja mokėjimas. Išmoką gausite kaip ir priklauso. Antrais išmokos metais dirbti galima. Tačiau išmokos gavimas turi būti pasirinktas dvejus metus :)…
Aciu.
Bet darbdaviai parase, kad pradejau dirbt, ne nuo 3 dienos, o nuo 1... o vaiko gimtadienis 2 diena... tai speju cia ir bus didziausia problema
Kotryna123 parašė:
Aciu.
Bet darbdaviai parase, kad pradejau dirbt, ne nuo 3 dienos, o nuo 1... o vaiko gim…
Problema bus tame kad dalį išmokos išskaičiuos, na už tas kelias dienas, t. T. Negausite pilnos apskaičiuotos iki vaiko antro gimtadienio. O ir darbe arba išmokai turite netaikyti NPD dydį