Ar stovint darbo biržoje priklauso nga (visa staza turiu)? Buvo berods įstatymas kad neskyrė nedirbančioms.

butterfly_ parašė:
Ar stovint darbo biržoje priklauso nga (visa staza turiu)? Buvo berods įstatymas kad neskyrė nedirbančioms.
Įstatymas senai panaikintas. Jeigu turit stažo, tai gausit ir nga, ir vpa
rrmorganxxx parašė:
Sveikos. Antrus metus VPA perrašėm vyrui, galvoju išeiti ir darbo ir stoti į užimtumo tarnyba, tai įdomu ar tada nepanaikins vyrui išmokos VPA jei aš būsiu nedirban…
Nepanaikins.
Priimt tai priims, bet priklausys kokia konsultante papuls, ar neprades siulyti darbu iskart.
[email protected] mama parašė:
Nepanaikins.
Priimt tai priims, bet priklausys kokia konsultante papuls, ar neprades siulyti da…
Tai aš turiu kriterijus pagal kuriuos man tinka darbas, tarkim vakarais po ne pilna etatą. Ar nelabai atsižvelgia į tai?
rrmorganxxx parašė:
Tai aš turiu kriterijus pagal kuriuos man tinka darbas, tarkim vakarais po ne pilna etatą. Ar nelabai atsižvelgia į tai?
Nelabai žiūri koks grafikas jums tinka
rrmorganxxx parašė:
Sveikos. Antrus metus VPA perrašėm vyrui, galvoju išeiti ir darbo ir stoti į užimtumo tarnyba, tai įdomu ar tada nepanaikins vyrui išmokos VPA jei aš būsiu nedirban…
As padariau va ta pati si menesi👏🏽
Stojau i birza,parasiau prasyma gaut ismokai,vpi gaus vyras.
Eisiu i birza pirmam vizitui 10.20. tai pas mazai darbu pasiulymu moterisku,prasysiu tik 8-17val grafiko,ir zinoma darbdavys tures isleidineti pamaitinti vaiko,nes skaiciau,jog priklauso.Bet zibau kad tokiu cia neatsiras,o jei atsiras,nueisiu su rekomendacija i darbo pokalbi,pasakysiu savo pageidavima ir situacija,tai tiesiog zinau,kad uzdes parasa,kad neatitinku ju kriteriju ir viso gero.
dzesss parašė:
Jei isejus is darbo pastojau po 3 menesiu bunant darbo birzoj(birzoj gaunu pinigus)? Ar gausiu vaiko prieziuros pinigus?
Stazas pries tai darbe buvo 4 metai
dzesss parašė:
Stazas pries tai darbe buvo 4 metai
Gausit. Aisku ismoka bus nesuperine.