zalios_akys parašė:
Na man 30 savaite prasideda balandzio 26 dienao NGA yra apskaiciuojama kaip?
Skaičiuoja iš paskutinių 12mėn, praleidus 1mėn iki nga pradžios
zalios_akys parašė:
Na man 30 savaite prasideda balandzio 26 dienao NGA yra apskaiciuojama kaip?
Skaičiuoja iš paskutinių 12mėn, praleidus 1mėn iki nga pradžios
zalios_akys parašė:
Bet imasis koks procentas?
Labai aciu!![]()
77.58% nuo popierines algos.
Labas vakaras. Aš noriu dar pasitikslinti. Šiandien rašiau į Sodrą, bet vis tiek turiu klausimą, nes atsakymai yra tarsi šabloniški tad gal kas pasakys tiksliau. Nedirbau, bet buvau darbo biržoje prieš gimstant antram vaikui. už jį gaudavau pirmus metus 70proc, dabar iki kol sueis 2 metai gaunu 35-37proc. Dabar nežinau kokios turiu prašyti gydytojos pažymos,nes artėja 30sav. ar dėl vienkartinės nėščiosios pašalpos ar nėštumo gimdymo atostogų, kad gaučiau tuos vadinamuosius dekretinius?ačiū labai už patarimą!
Burbulė87 parašė:
Labas vakaras. Aš noriu dar pasitikslinti. Šiandien rašiau į Sodrą, bet vis tiek turiu klausimą, nes atsakymai yra tarsi šabloniškitad gal kas pasakys tiksliau.…
Gydytoja jus turi isleisti i dekreta, nesvarbu ar jus dirbanti ar ne.
Paziurekit sodroj kiek turit stazo.
Prisijunkit, nauja suvestine, ligos ir motinystes soc.draudimo stazas, motinystes, nuo kada i dekreta ir matysit kiek turit stazo. Jeigu turesit 12 men per paskutinius 24 men, tai po isleidimo i dekreta pildysit sodrai prasyma.
[email protected] mama parašė:
Gydytoja jus turi isleisti i dekreta, nesvarbu ar jus dirbanti ar ne.
Paziurekit sodroj kiek turit stazo.
Ačiū labai, bandysiu prisijungti pati, nežinojau, kad galima. Dar sakykite o datą reikia įrayti kada tiksliai tiksliai sueina 30savaičių?
Burbulė87 parašė:
Ačiū labai, bandysiu prisijungti pati, nežinojau, kad galima. Dar sakykite o datą reikia įrayti kada tiksliai tiksliai sueina 30savaičių?
Taip
Sveiki. Nelabai suprantu, gal padesite. Norime planuoti vaikuti, taciau dabar esi vpa, pirmajam vaikui rugojuti sukaks 2m. Jeigu i gimdymo atostogas iseisiu po rugpjucio, kaip man skaiciuos pinigelius, vpa? Nes cia parasyta, kad iki kol vaikui sukaks 3m, skaiciuos pagal senesni atlyginima. O sodroje parasyta, kad kol vaikui sukaks 2m. Tai kaip yra?
[email protected] mama parašė:
Galima tiems kas 2020 visus metus buvo VPA, nes sodra jau perdave VMI duomenys.
Sveiki,uzdeklaravau jau ir rodr man suma kiek gausiu,o dabar prisijungiau raso,kad vel pateikti deklaracija ir raso jau kita suma didesne,del ko cia taip,nesuorantu gal jus zinot?