DoGe parašė:
Bet jeigu iki VPA mano pacios buvo didesnis atlyginimas, tai neapsimoka, vistiek pati daugiu gaunu?
Tada neapsimoka perrasyti
DoGe parašė:
Bet jeigu iki VPA mano pacios buvo didesnis atlyginimas, tai neapsimoka, vistiek pati daugiu gaunu?
Tada neapsimoka perrasyti
misslinute parašė:
Labas vakaras. Turbut buvo toks klausimas, bet gal senokai - ar NPD geriau taikyt bet kokiu atveju ar tik tada, kai antru metu ismoka mokama su kazkurio is tevu alg…
Jei planuojat nedirbti, tada galit taikyti
Mamosmeile parašė:
Šeip įdomumo deliai ar yra kokia apsauga. Ar gali atleisti teti iš darbo? Ar turi moketi kokia kompensacija? Jai vaikui nera 3 metų. Ar tik ilgesnis ispejimo laik…
Viskas tas pats kaip ir mamai, yra apsauga darbuotojams, auginantiems vaikus. Viskas parasyta darbo kodekse.
Mamosmeile parašė:
Jai tetis vpa 2 metus. Ir gimus antram vaikeliui, nores atostogauti menesį atostogų tai išmoka už menesį jam nepriklausys? Nes jau ir taip gaudines po 30%. O gal ga…
Jei yra galimybw, tai siulyciau tam menesiui perrasyti mociutei ismoka
Laura86S parašė:
Jei yra galimybw, tai siulyciau tam menesiui perrasyti mociutei ismoka
Bet yra įmanoma taip? Tetis gaus pinigelius aš irgi. Norim, kad tetis atostogautu o močiutė pinigus gautu.
Mamosmeile parašė:
Bet yra įmanoma taip? Tetis gaus pinigelius aš irgi. Norim, kad tetis atostogautu o močiutė pinigus gautu.
Antru metu ismokos gavima galima perleisti ne tik vyrui, bet ir seneliam.
[email protected] mama parašė:
Antru metu ismokos gavima galima perleisti ne tik vyrui, bet ir seneliam.
Bet procentas išlieka koks?
Drugeliis parašė:
Bet procentas išlieka koks?
Po reformos tas mazesnis, bet i rankas tas pats iseina, kaip ir butu iki reformos, nes popierine alga padidejo, todel procentus sumazino.