Telialia parašė:
Sveiki. Kas tvarkėtės kompensacijai gauti dokumentus, per kiek laiko patvirtino prašymą? Eina 2 savaitė ir jokio atsakymo
minimum 20 d.d. prašymui nagrinėti. Tai man iki mėnesio ir užtruko.
Telialia parašė:
Sveiki. Kas tvarkėtės kompensacijai gauti dokumentus, per kiek laiko patvirtino prašymą? Eina 2 savaitė ir jokio atsakymo
minimum 20 d.d. prašymui nagrinėti. Tai man iki mėnesio ir užtruko.
lututee parašė:
tai kad ne, įstatyme rašo, kad turi būti tėvai dirbantys. Nerašo, kad gali būti vpa.
Gali būti vpa tik svarbu, kad ir dirbtu tuo paciu metu pagal darbo sutarti arba turetu individualia veikla, ar imone ir pns
https://gretauzkuraite.lt/kompensacija-tevams-uz-aukliu-paslaugas/
0G0. parašė:
Gal galite pasidalinti kurioje savivaldybėje skyrė išmoką? Dirbu 0,5, esu VPA, vyras taip pat dirba ir Šiaulių savivaldybė teigia, kad išmoka nepriklauso
Siuo metu esu vpa su pirmuoju vaiku, greitai busiu nga su antruoju. Turiu individualia veikla, reikia parodyti pajamas tik ten, nebus jos dideles 300€ per menesi, bet vakar kaip tik kauno rajono savivaldybe patvirtino prasyma. Tik sake lauks dar kol pateiksiu uz balandi ir geguze ar tikrai ten yra kokios nors pajamos
Telialia parašė:
Siuo metu esu vpa su pirmuoju vaiku, greitai busiu nga su antruoju. Turiu individualia veikla, reikia parodyti pajamas tik ten, nebus jos dideles 300€ per menesi, b…
Ačiū už atsakymą! Po papildomų patikslinimų Šiauliuose taip pat gausiu išmoką 🥳
lututee parašė:
tai kad ne, įstatyme rašo, kad turi būti tėvai dirbantys. Nerašo, kad gali būti vpa.
Kaip ir rašiau, esu VPA+šiuo metu dirbu 0.5 etato pagal darbo sutartį, tad įstatymo sąlygas atitinku