kisutis parašė:
Aš vartoju glucophage, po punkcijos buvo padidinę dozę iki 1 gr per dieną, tai po savaitės pirmą kartą skaudėjo kasą. Tai vėl sumažino iki 500 mg per dieną. Tai vai…
O ryte ar vakare gerdavote?
kisutis parašė:
Aš vartoju glucophage, po punkcijos buvo padidinę dozę iki 1 gr per dieną, tai po savaitės pirmą kartą skaudėjo kasą. Tai vėl sumažino iki 500 mg per dieną. Tai vai…
Meshka parašė:
Geriu ir dabar, po pietų kai daugiau pavalgau
Miracolo parašė:
Labas visomskurios daretes gimdos histeroskopija pas F, ar narkoze duoda is karto? Kazka girdejau, kad kiti gydytojai pirma apziuri be narkozes, o jei reikia ka…
Labas 🙂. Man sake atvykt is vakaro nevalgius, tada operacinej apziurejo ir nutare, kad darys narkoze (is pradziu lyg norejo daryt daline sedacija, bet apsigalvojo ir pritaike pilna).Buvo gimdos hiperplazija, tad supratau, kad jei jos nebutu reikeje salinti, o tik atlikti histeroskopija, turbut butu netaike narkozes arba taike tik daline.
Gavau kraujo tyrimų atsakymus ir pas mane pernelyg aukštas homocisteinas. Liepė gerti arba folio rūgštį (kurią pastoviai geriu) arba Metyl Folat.. kiek žinau folato atsisiuntimas užtrunka. Gal kas turit parduoti galiojantį likutį Vilniuje arba toliau, bet su siuntimu?
kisutis parašė:
Priminkite ką rodo aukštesnis nei norma homocisteinas??
Daznai buna prie mthfr mutacijos.
Bet as turiu mthfr homo, mano homocisteinas geras...patarciau vartoti ne sintetine folio rugsti, o methylfolata. Jo yra pirkti ir Antakalnio g. 40. Beto, as siunciausi is ligeextensioneurope, ateina per kelias dienas ir nera jokiu muitu
kisutis parašė:
Priminkite ką rodo aukštesnis nei norma homocisteinas??
Kai per aukstas homocisteinas, tietina, kad galite tureti mthfr geno mutacija. Ja turint blogai savinasi folio rugstis (vietoj folio rugsties reikia gerti folata) ir kraujas buna tirstesnis, su polinkiu i mikrotrombus.
Koks jusu homocisteino rezultatas?
Meshka parašė:
Kai per aukstas homocisteinas, tietina, kad galite tureti mthfr geno mutacija. Ja turint blogai savinasi folio rugstis (vietoj folio rugsties reikia gerti folata) i…
17.43 (normos riba 13,9)
Miracolo parašė:
Daznai buna prie mthfr mutacijos.
Bet as turiu mthfr homo, mano homocisteinas geras...patarciau vartoti ne sintetine…
O šiaip vaistinėse pas mus yra pirkti? Nenuvažiuosiu iki Antakalnio niekaip ...